123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

HP 22 kleur


 
Hier vindt u alle HP 22 cartridges in kleur. Wij bieden zowel de originele cartridges van HP als ons 123inkt huismerk aan. De cartridges zijn ook verkrijgbaar in voordelige multipacks. Bestelt u voor 23.59 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.

Koop HP 22 kleur cartridges met laagsteprijsgarantie

De HP 22 cartridges vindt u hier met altijd de laagsteprijsgarantie. Zo bespaart u op de aanschaf van uw inktcartridges. Met de huismerk multipacks doet u daar zelfs nog een schepje bovenop: hierin zitten alle cartridges die u nodig heeft, maar bij elkaar opgeteld voor een goedkopere prijs.

De fotokwaliteit van HP 22 kleur inktcartridges

De HP 22 kleurencartridges leveren topkwaliteit dankzij de thermische inkjettechnologie die de cartridge gebruikt. Een HP 22 inktcartridge met kleur heeft drie verschillende inktreservoirs. Hierin zitten de drie kleuren, namelijk geel, cyaan en magenta. De printer combineert deze drie kleuren tijdens het afdrukken zorgvuldig, zodat u de meest realistische en mooie kleurenafdrukken maakt.
druppie geeft een tip
TIP!
Als uw afdrukken een lichtere kleur laten zien, er vlekken zichtbaar worden of strepen ontstaan dan is tenminste één van de kleuren leeg. Vervang in dat geval de gehele cartridge.

Het voordeel van huismerk HP 22 kleur cartridges

U bespaart op uw printkosten door te kiezen voor 123inkt huismerk inktcartridges. Deze worden door ons ontwikkeld en uitvoerig getest bij onze deskundige kwaliteitsafdeling. Hierdoor kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit waarborgen voor zowel het gebruik als voor de printkwaliteit.

De huismerk HP 22 kleur inktcartridges hebben meer inhoud dan de originele HP cartridges en zijn ook nog eens goedkoper. De meest voordelige keuze is een multipack cartridges: een combinatieverpakking van twee kleurencartridges of één kleurencartridge en een zwarte HP 22 inktcartridge. Wij zijn zó overtuigd van de kwaliteit van ons huismerk dat wij altijd 100% tevredenheidsgarantie bieden op het gebruik van huismerkproducten. De huismerk inktcartridges bevatten meer inkt dan het origineel van HP, zoals u hieronder kunt zien:
 
Cartridge Origineel Huismerk Verschil
HP 22 kleur 6 ml 23 ml 17 ml
HP 21 zwart 7 ml 23 ml 16 ml

De huismerk HP 22 kleurencartridge bevat 17 milliliter meer inkt dan de originele cartridge. Een vergelijkbaar voordeel haalt u uit de HP 21 cartridge van ons huismerk. Dit is de zwarte cartridge, die samenwerkt met de HP 22. Deze HP 21 huismerk cartridge bevat 16 milliliter meer inkt dan het origineel.

Ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Hoeveel afdrukken maak ik met een HP 22 inktcartridge kleur?

Met een originele HP 22 inktcartridge kleur maakt u ongeveer 165 afdrukken. Met een 123inkt huismerk inktcartridge van hetzelfde type kunt u ruim 600 afdrukken maken. Dit komt doordat de huismerk cartridges meer inhoud hebben.

Wat doe ik met mijn lege HP 22 inktcartridge?

123inkt.nl recyclet lege cartridges. Bij uw bestelling krijgt u een groene recycle-envelop, waarmee u kosteloos lege inktcartridges toe kunt sturen. Door ons recycleprogramma kunt u bijdragen aan meer duurzaamheid en komt u bovendien op een verantwoorde en efficiënte manier van uw lege cartridges af.


Heeft u nog vragen over het bestellen van HP 22 kleur cartridges? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.