123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

MFC-J4510DW

Inktcartridges voor de draadloze en zeer compacte Brother MFC-J4510DW printer koopt u in ons uitgebreide assortiment. Hier vindt u zwarte en kleurencartridges in de kleuren magenta, geel en cyaan, in normale en hoge capaciteit. Van ons voordelige huismerk of origineel van Brother. Bestel ook gelijk een reinigingscartridge mee om uw printer optimaal te laten werken.

Het meest uitgebreide assortiment aan Brother MFC-J4510DW inkt

Doordat de Brother MFC-J4510DW printer in landschapsmodus (liggend) in plaats van portretmodus (staand) print, is deze Brother printer extra compact. De Brother MFC-J4510DW printer maakt gebruik van vier kleuren, namelijk zwart, magenta, cyaan en geel. Met deze kleuren kan de Brother MFC-J4510DW printer elke kleur afdrukken. De inktcartridges voor uw Brother MFC-J4510DW printer vindt u in normale en hoge capaciteit en in een extra voordelig multipack van ons huismerk. Een hoge capaciteit inktcartridge is vooral handig voor uw Brother MFC-J4510DW printer, omdat deze Brother printer tot op A3-papier formaat kan afdrukken via handmatige invoer. Het ligt er natuurlijk aan wat u print, maar A3-papier bedrukken kost over het algemeen meer inkt.

Huismerk inktcartridges voor uw Brother MFC-J4510DW printer zijn altijd het goedkoopst!

Wij bieden u graag een voordelig alternatief aan voor de originele Brother inkt. Onze huismerk inktcartridges worden door ons ontwikkeld en getest door onze deskundige kwaliteitsafdeling, zodat deze altijd de beste printkwaliteit bieden. Wij zijn zo overtuigd van ons huismerk, dat wij op deze inktcartridges 100% tevredenheidsgarantie bieden én levenslange garantie. Ook zijn de huismerk inktpatronen voor uw Brother MFC-J4510DW printer gevuld met meer inkt dan het origineel, zoals u hieronder kunt zien.
 
Cartridge Origineel Huismerk Verschil
Brother LC-123 zwart 12,1 milliliter 20,6 milliliter 8,5 milliliter
Brother LC-125 cyaan 10,8 milliliter 17,2 milliliter 6,4 milliliter

De Brother LC-123 serie inkt bestaat uit normale capaciteit inktcartridges. De Brother LC-125 serie heeft een hoge capaciteit. Ook vindt u op deze pagina de Brother LC-127 serie. Dit is de hoge capaciteit van de zwarte inktcartridge voor uw Brother MFC-J4510DW printer.

Iedere inktcartridge heeft een andere afkorting in de naam. BK staat voor een zwarte inktcartridge, C voor cyaan, M voor magenta en Y voor geel. Als u ook nog XL in de naam ziet staan, dan heeft u de hoge capaciteit inktcartridges gevonden.

De Brother MFC-J4510DW printer onderhouden

De printkop van uw Brother MFC-J4510DW printer is groter dan de standaard printkop, omdat de Brother printer in landschapsmodus (liggend) print. De printkop kan dan ook makkelijker verstopt raken. Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw printer, reinigt u uw Brother printkop met een reinigingscartridge van ons huismerk. Deze plaatst u waar u normaliter de Brother inktcartridge zou plaatsen. Zo kunt u weer optimaal van uw Brother MFC-J4510DW printer gebruikmaken. Bespaar extra op reinigingscartridges en koop een multipack met een cartridge voor elke kleur! De Brother MFC-J4510DW printer heeft de printkop in de printer zitten. Bij sommige printers zit de printkop in de cartridge. Bij dit model is het dus zeker aan te raden om een reinigingscartridge aan te schaffen, omdat de printer dan altijd klaar is voor gebruik.

Alles uit uw Brother MFC-J4510DW cartridges halen met een chipresetter

Brother inktcartridges hebben een ingebouwde chip die een seintje geeft aan de printer als de cartridge vervangen moet worden. De chip in een Brother MFC-J4510DW inktcartridge houdt een grote marge aan bij deze melding. Hierdoor kan er nog aardig wat inkt in uw Brother inktcartridge zitten. Verspil geen inkt en gebruik een chipresetter voor uw Brother inktcartridges. Doe dit het liefst als de inktcartridge ongeveer halfvol is. Zo deactiveert u de chip, waardoor de melding niet meer wordt weergegeven en u de volledige capaciteit van uw Brother inktcartridge kunt benutten.

Ook handig voor bij uw Brother MFC-J4510DW printer

Veelgestelde vragen

Hoe lang gaat een Brother MFC-J4510DW cartridge mee?

Met 123inkt.nl huismerk cartridges print u gemiddeld 1.000 pagina’s (zwart). Met de kleurencartridges drukt u gemiddeld ook 1.000 pagina’s af. Met de originele Brother inktcartridges kunt u zo’n 600 pagina’s (kleur) en 600 pagina’s (zwart) afdrukken.

Waar koop ik Brother MFC-J4510DW inkt?

Bij 123inkt.nl koopt u inktcartridges voor uw Brother MFC-J4510DW printer met laagsteprijsgarantie. U kiest uit alle mogelijke kleuren, namelijk zwart, magenta, geel en cyaan, in normale of hoge capaciteit, van ons voordelige 123inkt.nl huismerk of origineel Brother.

Wat doe ik met oude Brother MFC-J4510DW inktcartridges?

U recyclet deze bij 123inkt.nl. Bij uw bestelling ontvangt u een recyclezakje, waarmee u de lege Brother inktcartridges naar 123inkt.nl kunt opsturen. Hier ontvangt u een vergoeding voor. Deze gebruikt u als korting op uw volgende bestelling of doneert u aan een goed doel uit onze lijst.


Heeft u nog vragen over het bestellen van inktcartridges voor de Brother MFC-J4510DW printer? Bekijk dan onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.