123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

MFC-J6530DW

De goedkoopste inktcartridges voor uw Brother MFC-J6530DW printer vindt u hier. Wij bieden een groot assortiment inktcartridges aan. U kiest uit originele Brother inktcartridges en ons huismerk in de kleuren zwart, magenta, cyaan en geel. Deze inktcartridges voor uw Brother MFC-J6530DW printer vindt u in normale en hoge capaciteit. Wij bieden ook reinigingscartridges aan. Hiermee blijft u altijd optimaal gebruikmaken van uw printer en drukt u altijd streeploos af.

Koop Brother MFC-J6530DW inkt altijd met de laagsteprijsgarantie!

Inktcartridges voor uw Brother MFC-J6530DW printer vindt u in vier verschillende kleuren, namelijk zwart (BK), magenta (M), cyaan (C) en geel (Y). Print u alleen in zwart-wit? Dan heeft u alleen een zwarte Brother inktcartridge nodig. Liever in kleur printen? Dan combineert u magenta, geel en cyaan om alle mogelijke kleuren af te kunnen drukken. Door onze laagsteprijsgarantie betaalt u bij ons altijd het minste voor uw Brother inktcartridges. De inktcartridges voor uw Brother MFC-J6530DW printer vindt u in normale en hoge capaciteit, waardoor u altijd de juiste Brother cartridge koopt voor uw printgedrag.

Een hoge capaciteit inktcartridge voor uw Brother MFC-J6530DW is aan te raden, omdat de Brother printer A4-formaat documenten kan printen, maar ook op A3-papier afdrukt. De Brother MFC-J6530DW printer bedrukt beide formaten met een snelheid van 22 pagina’s per minuut. Snel een maandrapportage of werkstuk printen is dan ook geen probleem.

Goedkope huismerk inktcartridges voor uw Brother MFC-J6530DW printer

Natuurlijk kunt u kiezen voor originele Brother inktcartridges voor uw Brother MFC-J6530DW printer. Wij hebben hier wel een alternatief voor gemaakt, zodat u kunt besparen op uw printkosten en uiteindelijk meer inkt voor uw geld krijgt. Onze huismerk inktcartridges zijn in eigen huis ontwikkeld en getest door onze gespecialiseerde kwaliteitsafdeling. Hierdoor hebben wij hoge standaarden kunnen waarborgen, zonder er een groot prijskaartje aan te hoeven hangen. Huismerk inktcartridges voor uw Brother MFC-J6530DW printer bevatten altijd meer inkt dan het origineel.
 
Cartridge Origineel Huismerk Verschil
Brother LC-3217C 7,2 milliliter 11 milliliter 3,8 milliliter
Brother LC-3219XLC (hoge capaciteit) 16,5 milliliter 20 milliliter 3,5 milliliter
De normale capaciteit inktcartridge (Brother LC3217) van ons huismerk bevat 3,8 milliliter meer inkt dan het origineel. De hoge capaciteit inktcartridge heeft een verschil van 3,5 milliliter. Onze huismerk inktcartridges voor uw Brother MFC-J6530DW printer hebben niet alleen meer inhoud, maar zijn ook goedkoper dan originele Brother cartridges.

Bespaar extra met een Brother MFC-J6530DW multipack

Als u kiest voor het 123inkt huismerk, profiteert u van de laagste prijs, maar u kunt nog meer besparen door voor een multipack inktcartridges te kiezen. Hier zitten de zwarte en kleurencartridges voor uw Brother MFC-J6530DW printer allemaal in, maar dan voor een lagere prijs dan dat u deze los zou moeten kopen.

Uw Brother MFC-J6530DW printkop reinigen met een reinigingscartridge

Om zo lang mogelijk optimaal van uw Brother MFC-J6530DW printer gebruik te kunnen maken, is het advies om eens in de paar maanden een reinigingscartridge te gebruiken. Deze zorgt ervoor dat uw printer altijd klaar is voor gebruik en altijd zonder strepen print. De printkop van uw Brother printer kan, als u de printer een tijdje niet heeft gebruikt, verstopt komen te zitten met inkt of stof. Hierdoor kunnen uw documenten met strepen uit uw printer komen.

Niet te missen voor bij uw Brother MFC-J6530DW inktcartridges

Veelgestelde vragen

Waar kan ik inktcartridges voor de Brother MFC-J6530DW printer kopen?

Bij 123inkt.nl koopt u inkt voor uw Brother MFC-J6530DW printer altijd met laagsteprijsgarantie. U kiest hier uit originele Brother inktcartridges en het 123inkt huismerk. U kunt ook gelijk een reinigingscartridge meebestellen om ervoor te zorgen dat eventueel opgedroogde inkt wordt verwijderd.

Doet de Brother MFC-J6530DW printer het ook met 1 cartridge?

Ja, als u alleen in zwart-wit gaat printen, heeft u alleen een zwarte inktcartridge (BK) nodig. Als u in kleur wilt printen, heeft u een magenta (M), cyaan (C) en gele (Y) inktcartridge nodig. Als u beide gebruikt, raden wij een multipack inktcartridges aan van het 123inkt.nl huismerk. Dit is goedkoper dan dat u alle cartridges los zou kopen.

Wat gebeurt er met lege Brother MFC-J6530DW cartridges?

Deze kunt u recyclen bij 123inkt.nl. Bij uw bestelling ontvangt u een recyclezakje, waarmee u lege Brother inktcartridges op kunt sturen naar 123inkt.nl. Het tegoed dat u hiervoor ontvangt, kunt u gebruiken als korting op uw volgende bestelling, of doneert u aan een goed doel uit onze lijst.


Heeft u nog vragen over het bestellen van inktcartridges voor de Brother MFC-J6530DW printer? Bekijk dan onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.