123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

MFC-J6930DW

Hier koopt u alle inktcartridges voor de Brother MFC-J6930DW printer. U kiest uit originele Brother inktcartridges en ons 123inkt huismerk. Beide vindt u in zwart, magenta, cyaan en geel, en in normale en hoge capaciteit. U bespaart extra door te kiezen voor een multipack inktcartridges van ons voordelige huismerk. Met een reinigingscartridge voor uw Brother MFC-J6930DW printer zorgt u dat deze optimaal blijft presteren. Profiteer altijd van de laagsteprijsgarantie!

Brother MFC-J6930DW inktcartridges bestellen voor de laagste prijs!

De afkorting MFC van de Brother MFC-J6930DW printer staat voor ‘Multi Function Copier’. Printen en kopiëren met een hoge resolutie (1.200 bij 4.800 dpi), scannen en faxen, het zijn allemaal eigenschappen van deze Brother printer. Uw Brother MFC-J6930DW printer maakt hiervoor gebruik van de Brother LC-3217 en Brother LC-3219 serie inktcartridges. Hier vertellen wij u wat de verschillen zijn tussen de cartridges.
druppie geeft een tip
TIP!
Een multipack inktcartridges bevat een inktcartridge voor iedere kleur en is in aanschaf een stuk goedkoper.

De verschillende soorten inktcartridges voor uw Brother MFC-J6930DW printer

U gebruikt de Brother LC-3217 en Brother LC3219 serie met uw Brother MFC-J6930DW printer. U vindt beide cartridges van ons voordelige huismerk of origineel van Brother. De Brother inktcartridges voor uw Brother MFC-J6930DW printer hebben allemaal een andere afkorting in de naam. Deze slaat op de kleur die in de Brother cartridge zit. Zwart wordt afgekort met 'BK', magenta met 'M', geel met 'Y' en cyaan met 'C'. Daarnaast kunt u ook de samenstelling ‘XL’ terugvinden. Dit slaat op een hoge capaciteit inktcartridge. De Brother LC-3217 en Brother LC-3219 inktcartridges verschillen qua inhoud:
  • De Brother LC-3217 is een normale capaciteit inktcartridge
  • De Brother LC-3219 is een hoge capaciteit inktcartridge
Hieronder ziet u wat de verschillen zijn tussen de twee Brother inktcartridges.
 
Cartridge Origineel Huismerk Verschil
Brother LC-3217 zwart 12,5 milliliter 16,5 milliliter 4 milliliter
Brother LC-3217 kleur (magenta, geel en cyaan worden apart verkocht, maar hebben dezelfde inhoud) 7,2 milliliter 11 milliliter 3,8 milliliter
Brother LC-3219XL zwart 60 milliliter 74 milliliter 14 milliliter
Brother LC-3219XL kleur (magenta, geel en cyaan worden apart verkocht, maar hebben dezelfde inhoud) 16,5 milliliter 20 milliliter 3,5 milliliter
De huismerk inktcartridges voor de Brother MFC-J6930DW printer bevatten meer inkt dan het origineel en ze zijn ook nog eens goedkoper dan originele Brother inktcartridges. Omdat de Brother MFC-J6930DW printer in een hogere resolutie print dan de gemiddelde printer, is het aan te raden om voor een hoge capaciteit inktcartridge te kiezen.

Huismerk inkt voor de Brother MFC-J6930DW printer

Besparen op uw printkosten doet u met onze huismerk inktcartridges. Deze worden door ons ontwikkeld en uitvoerig getest door onze deskundige kwaliteitsafdeling. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit waarborgen voor zowel gebruik als printkwaliteit. De huismerk inktcartridges hebben altijd meer inhoud dan originele Brother inktcartridges én ze zijn ook nog eens goedkoper. De Brother MFC-J6930DW printer heeft een totale papiercapaciteit van 500 pagina’s, verdeeld over 2 lades. Dit komt precies overeen met een verpakking 123inkt huismerk papier. Deze koopt u in A4- of A3-formaat, omdat de Brother MFC-J6930DW printer ook A3-formaat documenten kan verwerken.

De Brother MFC-J6930DW printer onderhouden

Om zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van uw printer en Brother inktcartridges, is het belangrijk om eens in de paar maanden de printkoppen van uw Brother printer te reinigen. Deze kunnen namelijk verstopt gaan raken met stof of eventueel opgedroogde inkt (als u uw printer lang niet heeft gebruikt). Dit lost u allemaal op door gebruik te maken van een reinigingscartridge van ons huismerk. Deze cartridge plaatst u, waar u normaliter de inktcartridge zou plaatsen. Dit onderhoud zorgt ervoor dat uw printer altijd klaar is voor gebruik. De reinigingscartridges koopt u los voor iedere kleur, of in een multipack, waarmee u nog meer bespaart. Bij de ene printer zit de printkop in de inktcartridge zelf en de andere keer zit deze in de printer. Bij de Brother MFC-J6930DW printer is de printkop in de printer te vinden. Deze wordt dus niet vervangen als er een nieuwe cartridge in wordt geplaatst. Hierdoor is het, vooral bij deze Brother printer, aan te raden om reinigingscartridges te gebruiken.

Een goed idee voor bij uw Brother MFC-J6930DW inktcartridges

Veelgestelde vragen

Waar kan ik Brother MFC-J6930DW inktcartridges kopen?

Bij 123inkt.nl koopt u alle inktcartridges voor de Brother MFC-J6930DW printer. Deze koopt u altijd met de laagsteprijsgarantie. Op onze huismerk inktcartridges geven wij ook nog eens 100% tevredenheidsgarantie.

Hoe reinig ik de printkop van de Brother MFC-J6930DW printer?

Met een reinigingscartridge van 123inkt.nl. Deze maakt de printkop en de spuitmonden van uw Brother MFC-J6930DW printer schoon. De reinigingscartridges koopt u apart voor de kleuren zwart, magenta, geel en cyaan. Ook vindt u deze bij 123inkt.nl in een voordelig multipack.

Wat te doen met oude Brother MFC-J6930DW inktcartridges?

Deze recyclet u bij 123inkt.nl. Bij uw bestelling ontvangt u een recyclezakje, waarmee u de oude inktcartridges opstuurt naar 123inkt.nl. U ontvangt hier tegoed voor, dat u kunt gebruiken als korting op een volgende bestelling, of kunt doneren aan een goed doel uit onze lijst.


Heeft u nog vragen over het bestellen van Brother MFC-J6930DW cartridges? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.