123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

CL-513 kleur

Zoekt u nieuwe Canon CL 513 cartridges voor uw Pixma-printer? Wij verkopen de originele CL 513 én onze goedkopere 123inkt huismerk cartridge. Bestel op werkdagen voor 23:59 uur en ontvang uw bestelling de volgende dag!


Snel en goedkoop Canon CL 513 cartridges kopen

De Canon CL 513 cartridge bevat kleuren inkt voor uw printer en zorgt ervoor dat foto’s, verslagen en andere documenten helder op papier terecht komen. De CL 513 heeft een hogere capaciteit dan de CL 511 en past in dezelfde printers. U kiest dus zelf welke inhoud het meest geschikt is voor uw wensen. Combineer de kleurencartridge met de zwarte Canon PG 512 en begin direct met printen! De kleuren cyaan, magenta en geel zijn in deze cartridges namelijk gecombineerd. Dat betekent dat u maar één CL 513 kleurencartridge nodig heeft en niet drie losse. Vervangen is hierdoor erg eenvoudig en u print binnen enkele ogenblikken weer verder.

De beste prijs voor Canon CL 513 cartridges

Koopt u het liefst originele inkt, of staat u ook open voor een goedkoper alternatief? In beide gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken namelijk met een laagsteprijsgarantie op alle A-merk inkt, dus ook op Canon. Dat betekent dat de originele CL 513 bij ons gegarandeerd het goedkoopst is. Daarnaast verkopen we ook een huismerk variant die nóg voordeliger is. Deze 123inkt huismerk cartridge bevat ook inkt van hoge kwaliteit en voldoet aan alle eisen voor perfecte, scherpe afdrukken. Het verschil? De prijs! Onze eigen CL 513 cartridge is namelijk een stuk goedkoper. Voor maximale besparing zonder kwaliteitsverlies is dit dus uw beste optie.

Veelgestelde vragen

Kan ik andere inkt in mijn Canon printer gebruiken?

Als u zoekt naar een alternatief voor Canon cartridges, kunt u ook kiezen voor het 123inkt huismerk. Deze cartridges hebben dezelfde eigenschappen als de originele Canon cartridges, maar zijn stukken voordeliger!

Hoe kom ik erachter welke cartridges mijn Canon printer gebruikt?

  • Kijk welk nummer de cartridges hebben die nu in de printer zitten.
  • Zitten er geen cartridges in de printer? Controleer dan uw handleiding.
  • Heeft u deze niet meer? Bij 123inkt kunt u zoeken op het typenummer van de printer. Wij tonen dan direct de cartridge die u nodig heeft!

Welke zwarte cartridge hoort er bij de Canon CL 513 cartridge?

Naast de Canon CL 513 cartridge met kleureninkt heeft u ook de Canon PG 512 cartridge nodig. Deze zorgt voor de zwarte inkt. Bij 123inkt bestelt u beide cartridges snel én voordelig.


Heeft u nog vragen over het bestellen? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.