123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

PG-540 zwart


Canon PG 540 cartridges worden gebruikt in verschillende printers uit de Pixma-serie. Wij leveren de zwarte Canon PG 540 inkt én de bijpassende CL 541 kleureninkt direct uit voorraad, en altijd voor de beste prijs. Tip: bestel een handige voordeelverpakking!


Canon PG 540 cartridge leeg? Bestel direct een nieuwe!

Canon PG 540 cartridges zijn gevuld met speciale zwarte inkt. Deze pigmentinkt is namelijk iets dikker dan andere inkt, waardoor de zwarte kleur extra intens is. Dat heeft als voordeel dat uw printer zeer nette tekstdocumenten print, die ook nog eens langer goed leesbaar blijven. Samen met de bijpassende kleurencartridge, die het nummer CL 541 heeft, zorgt uw printer voor de mooiste afdrukken. Print u graag foto’s of staat de printer op kantoor? Dan gaat uw inkt waarschijnlijk sneller op. We adviseren u dan om voor cartridges met hoge capaciteit te kiezen, bijvoorbeeld de Canon PG 540XL. Onze 123inkt huismerk cartridges bevatten echter de meeste inkt. Daar vertellen we u graag meer over.

De voordelen van huismerk PG 540 cartridges

PG 540 cartridges van ons eigen merk ontwikkelen en testen wij helemaal zelf, zodat we zeker weten dat ze de juiste kwaliteit én pasvorm hebben voor uw Canon-printer. Daarnaast maakt het zelf ontwikkelen van cartridges het mogelijk om de prijs-kwaliteitverhouding te verbeteren. Daarom zijn onze huismerk PG 540 cartridges niet alleen goedkoper, maar bevatten ze ook 14 milliliter meer inkt dan originele Canon PG 540 cartridges. Kiest u toch liever voor een originele Canon PG 540, dan hoeft u ook niet verder te zoeken. Bij ons zijn alle A-merk cartridges namelijk gegarandeerd het goedkoopst, zo blijkt ook uit onderzoek van de Consumentenbond.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Waar vind ik goedkope Canon PG 540 cartridges?

Met het 123inkt huismerk bent u altijd voordeliger uit. Bekijk de tabel voor een duidelijke vergelijking:
 
Cartridge Origineel Huismerk Verschil
Canon PG 540 8 milliliter 22 milliliter 14 milliliter
Canon PG 540XL 21 milliliter 22 milliliter 1 milliliter

Kan ik Canon PG 540 cartridges recyclen?

Ja, dat kan via het recycleprogramma van 123inkt. De vergoeding voor teruggestuurde cartridges kunt u gebruiken als korting op uw nieuwe cartridge, of doneren aan een goed doel.

Kan ik HP inkt in mijn Canon printer gebruiken?

Nee, dat kan niet. HP cartridges zijn gemaakt voor HP printers en Canon cartridges gemaakt zijn voor Canon printers. Zoekt u een alternatief voor Canon cartridges? Kies dan voor het 123inkt huismerk: passende cartridges voor een lagere prijs.


Wilt u Canon PG 540 cartridges kopen, maar heeft u andere vragen over het bestelproces? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.