123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Pixma MG3650

Voor al uw benodigde inkt bent u bij ons aan het juiste adres. Hier vindt u de goedkoopste inktcartridges voor de Canon Pixma MG3650. Koop onze huismerk cartridges en krijg meer inkt voor uw geld. U hoeft de cartridge minder vaak te vervangen en u krijgt 100% garantie op uw tevredenheid met het gebruik van huismerk inkt. Tip: bespaar nog meer met een multipack!

Canon Pixma MG3650 inkt in zwart en kleur! Bestel direct een nieuwe cartridge!

De Canon Pixma printer maakt gebruik van de Canon PG-540 (zwart) én de CL-541 (kleur) inkt. De zwarte inktpatronen zijn gevuld met speciale inkt die iets dikker is dan andere inkt op de markt. Zo print u altijd nette tekstdocumenten die langer leesbaar blijven. Als u vaak grote volumes print of veel foto’s, adviseren wij om te kiezen voor cartridges met een hogere capaciteit, bijvoorbeeld de Canon PG 540XL. Wij geven u graag een nog voordeliger alternatief: onze 123inkt huismerk inktpatronen. Deze bevatten meer inkt, zoals u hier kunt zien:
 
Cartridge Origineel Huismerk Verschil
Canon PG 540 8 milliliter 22 milliliter 14 milliliter
Canon PG 540L  11 milliliter 22 milliliter 11 milliliter

Geniet van extra voordeel met een high capacity cartridge

Naast de standaard cartridges kunt u ook kiezen voor een high capacity cartridge. Deze hebben meer inhoud dan de standaard varianten. Een standaard cartridge met kleureninkt bevat 8 ml (Canon) of 20 ml (123inkt huismerk). De cartridge met hoge capaciteit bevat 15 ml (Canon) en 20 ml (123inkt huismerk). Bij de normale capaciteit zwarte inkt zien we een verschil van 14 ml (Canon). Houd er rekening mee dat onze huismerk standaard cartridges al meer dan 2 x zoveel inkt bevatten als het origineel.

De voordelen van Pixma MG3650 cartridges

De Canon Pixma MG3650 printer maakt gebruik van Canon inktpatronen. Wij hebben echter ook onze huismerk cartridges die wij zelf testen en ontwikkelen. Zo kunnen wij de juiste kwaliteit en pasvorm waarborgen. Onze huismerk inktcartridges zijn niet alleen goedkoper, maar bevatten ook 2,5 keer zoveel inkt als de originele Canon PG-540 en CL-541 inktpatronen. Als u toch liever voor originele Canon inkt kiest, hoeft u niet verder te zoeken. Bij ons zijn alle A-merk cartridges gegarandeerd het goedkoopst, zo blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond.

Ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Welke cartridge werkt met de Canon Pixma MG3650 printer?

Ons 123inkt huismerk is geschikt voor de Canon Pixma MG3650. Onze inktpatronen worden zo gemaakt dat deze altijd de juiste pasvorm hebben. Een niet passende inktcartridge is dus niet mogelijk. Met het 123inkt huismerk bent u ook altijd voordeliger uit, aangezien deze meer inkt bevatten ten opzichte van het origineel.

Kunnen Canon Pixma MG3650 cartridges gerecycled worden?

Dat kan zeker! Dit doet u via het recycleprogramma van 123inkt. U kunt de vergoeding voor teruggestuurde cartridges gebruiken als korting op uw nieuwe cartridge, of doneren aan een van de goede doelen die 123inkt ondersteunt.

Werkt de Canon Pixma MG3650 met huismerk cartridges?

Ja, de Canon Pixma MG3650 werkt met ons huismerk cartridges. Bij 123inkt.nl krijgt u 100% garantie op het gebruik van huismerk inkt bij uw printer.


Wilt u Pixma MG3650 cartridges kopen, maar heeft u andere vragen over het bestelproces? Bekijk dan onze ‘Vraag en antwoord’ pagina: Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.