123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Epson 35 serie

Goedkoop uw nieuwe Epson 35 cartridges kopen doet u in onze webshop. Wij leveren de Epson 35 en 35XL in zwart én kleur direct uit voorraad. Kies voor een multipack en verzeker uzelf van de beste prijs-kwaliteitverhouding!


Epson 35(XL) cartridges kopen met laagsteprijsgarantie

Epson 35 cartridges zijn geschikt voor verschillende printers uit de WorkForce Pro-serie. Er zijn drie manieren waaraan u dit cartridgenummer herkent: aan het korte nummer, aan de naam en aan de T-nummers. Het korte nummer is 35 en de naam die daarbij hoort is de Hangslot-serie. Dit nummer en deze naam duiden op de complete serie cartridges. Er zijn vier cartridges binnen deze serie, namelijk zwart, cyaan, magenta en geel. Om deze individueel op te zoeken, heeft elk cartridge een eigen T-nummer. Zo staat T3591 voor de zwarte cartridge, T3592 voor de cyaan cartridge, T3593 voor de magenta cartridge en T3594 voor de gele cartridge. Weet u niet welk nummer uw cartridges hebben of tot welke serie ze behoren? Zoek dan op uw Epson printernummer.

123inkt huismerk: kies voor maximale capaciteit

Een Epson 35XL cartridge heeft een hogere capaciteit dan de normale variant, de Epson 35. Doordat er meer inkt in zit, is de Epson 35XL een slimme keuze bij intensief gebruik: uw cartridges raken dan minder snel leeg. De meeste inkt bevindt zich echter in onze eigen huismerkcartridges. Deze 35XL cartridges ontwikkelen en testen wij helemaal zelf, waarbij we ervoor zorgen dat ze perfect in uw Epson-printer passen. Ook hebben we hierdoor de mogelijkheid om cartridges te vullen met de maximale hoeveelheid inkt voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Het exacte verschil vindt u hieronder bij ‘Veelgestelde vragen’. En dat is niet het enige voordeel: huismerkcartridges zijn veel goedkoper dan originele Epson 35XL cartridges. U ontvangt dus meer inkt voor een lagere prijs, en bespaart hiermee dubbel!

Veelgestelde vragen

Tot welke serie behoren de Epson 35 cartridges?

Epson geeft elke serie cartridges behalve een nummer ook een herkenbare naam. De Epson 35 cartridges vallen onder de Hangslot-serie.

Hoeveel pagina's kan een Epson 35XL cartridge printen?

  • Een zwarte Epson 35XL cartridge print ongeveer 2600 pagina's
  • Een Epson 35XL kleurencartridge print ongeveer 1900 pagina's
  • Wilt u meer pagina's printen? Kies voor 123inkt huismerk cartridges, want deze bevatten meer inkt!

Wat is het volumeverschil tussen Epson 35XL cartridges en 123inkt huismerk cartridges?

  • In de zwarte 123inkt huismerk cartridge zit 8,8 milliliter meer inkt dan in de originele Epson 35XL
  • In de kleuren 123inkt huismerk cartridges zit 4,3 milliliter meer inkt dan in de originele Epson 35XL
  • Zoals u ziet, zijn 123inkt huismerk cartridges dus niet alleen goedkoper, maar bevatten ze ook meer inkt dan het origineel!

Als u nog vragen heeft over het bestellen van Epson 35 of 35XL inkt, bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.