123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

HP 88(XL) serie

Op deze pagina bestelt u goedkope HP 88 of HP 88XL cartridges in alle kleuren. Zoek de kleur die u nodig heeft óf ga voor gemak en bestel een HP 88XL multipack. Bij ons betaalt u altijd de beste prijs!


HP 88 of HP 88XL inkt op? Bestel direct een nieuwe cartridge!

HP 88 cartridges zijn er in vier verschillende kleuren: zwart, cyaan, magenta en geel. Deze cartridges zijn zowel in normale als hoge capaciteit (HP 88XL) beschikbaar. De XL-variant past in dezelfde printertypes, maar bevat meer inkt dan de gewone HP 88. Dit is vooral erg handig wanneer u de printer intensief gebruikt, bijvoorbeeld op kantoor. De HP 88 past namelijk in diverse HP OfficeJet Pro-printers en zoals de naam al een beetje verraadt, worden die regelmatig zakelijk gebruikt. Twijfelt u of de HP 88(XL) cartridges in uw printer passen? Zoek dan via onze website op het HP printertype en u ziet direct een overzicht van de bijpassende cartridges.

De beste webshop voor uw HP 88(XL) inkt

Wij vinden service erg belangrijk en maken het kopen van goedkope HP 88 cartridges graag zo prettig mogelijk. Daarom heeft u uw nieuwe HP 88 cartridges altijd snel in huis: bestellingen die u voor 23:59 plaatst, ontvangt u de volgende werkdag. Bovendien werken we met een laagsteprijsgarantie op alle A-merken. Dit houdt in dat wij altijd de goedkoopste aanbieder zijn als u originele HP 88 cartridges wilt kopen, ook volgens de Consumentenbond. Bespaart u liever nog meer? Kies dan voor cartridges van het 123inkt huismerk. U profiteert dan van een nog lagere prijs én ontvangt cartridges met een hogere capaciteit. In onze eigen merk XL-cartridges zit namelijk bijna twee keer zoveel inkt (voor de kleurencartridges) of zelfs bijna drie keer zoveel inkt (voor de zwarte cartridge) als in originele HP 88 cartridges.

Veelgestelde vragen

Passen HP 88 en HP 88 XL in dezelfde printer?

Ja. De HP 88 XL cartridges bevatten meer inkt dan de gewone cartridges, maar verder zijn er geen verschillen. U kunt beide cartridges gebruiken. Wilt u nog voordeliger uit zijn? Kies dan voor 123inkt huismerk cartridges.

Is er een HP 88 voordeelverpakking?

Jazeker, het huismerk van 123inkt biedt een voordelige bundel van HP 88 cartridges. Deze HP 88XL multipack bevat naast de drie kleurencartridges (cyaan, magenta en geel) ook een zwarte cartridge.

Kan ik twee zwarte cartridges in mijn HP printer doen?

Dit kan alleen bij enkele specifieke printers die twee verschillende soorten zwarte inkt gebruiken. Het installeren van een zwarte cartridge op de plaats van een kleurencartridge is niet mogelijk en beschadigt bovendien uw printer. Doe dit dus niet!


Wilt u HP 88 cartridges kopen, maar heeft u nog vragen over het bestelproces? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.