123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Magneten

U wilt iets op uw whiteboard of glasbord bevestigen? Of juist een extra handdoekhaakje creëren, zonder te hoeven boren? Wij hebben verschillende soorten magneten die uitkomst bieden! Welke fraai vormgegeven magneten passen bij uw wensen?

1 - 0 van 0

Magneten

Ruime keuze aan magneten en magneetband

Magneten zijn beschikbaar in diverse soorten en maten. Meestal worden ze gebruikt om iets te bevestigen aan een metalen oppervlak. Op kantoor komen standaard magneten goed van pas om bijvoorbeeld notities op een whiteboard te plakken. Als u een glasbord heeft, selecteert u de glasmagneten. Maakt u liever gebruik van een groter, gekleurd vel met notities? Gebruik dan onze magnetische vellen.

In huis zijn magneten heel handig bij diverse toepassingen. Plak een boodschappenlijstje op de koelkast met een fraai vormgegeven kogelmagneet. Met haakmagneten kunt u extra haakjes creëren in uw keuken, zonder te hoeven boren. En met een magneetband maakt u zelfs van bestaande objecten, zoals een fotolijstje, een magneet.

Wist u dat u bij ons ook direct een nieuw whiteboard, glasbord, planbord en meer kunt aanschaffen? Bekijk ook onze accessoires zoals reinigers, whiteboard markers en matrix tape.
Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.