123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Permanent markers

Met een permanent marker maakt u duidelijke markeringen op vrijwel elk oppervlak. Onmisbaar voor zowel thuis als op kantoor, dus koop vandaag nog uw permanent marker. Welke kleur kiest u?

1 - 0 van 0

Permanent markers

Permanent markers kopen? Bestel eenvoudig online!

Of u nu schrijft op papier, karton, metaal, kunststof, steen of glas: een permanent marker is overal voor in. Deze onuitwisbare markeerstift bevat hoogwaardige inkt die op bijna elk materiaal watervast en wrijfvast is, waardoor deze zeer geschikt is voor het grovere werk. Van opschriften op archiefdozen tot namen op lunchboxen: met een permanent marker weet u zeker dat uw markering blijvend is, in welke omstandigheden dan ook.

Edding permanent markers

Wist u dat de eerste marker van edding al in 1960 op de markt kwam? Deze edding 1 was het begin van een mondiaal merk dat inmiddels bekend staat om hoogwaardige markers, permanent én niet-permanent. Tussen de watervaste markers springen de edding 400 en de edding 3000 er bijvoorbeeld al jaren uit vanwege hun topkwaliteit en flexibele inzetbaarheid. Doordat edding permanent markers bovendien sneldrogende en reukarme inkt bevatten, is dit een gebruiksvriendelijk item dat zowel thuis als op kantoor niet in uw lade mag ontbreken.

Groot aanbod kleuren en soorten

Of u nu op zoek bent naar zwarte of gekleurde permanent markers: hier bent u aan het juiste adres. Naast de bekende kleuren zoals rood, blauw en groen koopt u bij ons namelijk ook felle kleuren voor een knallend effect of juist basistinten zoals grijs of bruin. Ook qua dikte heeft u veel keuze: zo zijn er dunne permanent markers voor fijne lijnen of juist hele grote permanent markers voor duidelijke boodschappen.

Is dit niet de marker die u nodig heeft? Bezoek dan onze overzichtspagina met alle markers. Hier vindt u bijvoorbeeld whiteboardmarkers die u juist wél kunt uitvegen en speciale markers voor glasborden. En wanneer u creatief aan de slag wilt, haalt u uw hart op met matlakmarkers voor gepersonaliseerde spullen of textielmarkers voor unieke kledingstukken. Afhankelijk van uw doel vindt u bij ons de marker die u zoekt!
Als u nog vragen heeft over het bestellen, bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.