123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Permanent sprays

Geef oppervlakken een nieuwe en frisse uitstraling met behulp van de Edding permanent sprays. Bij ons kunt u deze spuitbussen in veel verschillende kleuren kopen. Voordelen van deze permanent sprays zijn dat ze in één keer dekken en extreem snel drogen.
 

Edding 5200 Permanent Spray in de praktijk: terracotta
1 - 0 van 0

Permanent sprays

Koop Edding permanent spray bij 123inkt

Edding permanent spray is te verkrijgen in een glanzende en een matte acrylverf variant. Wij bieden een breed assortiment aan kleuren. De Edding 5200 spray zit in een handige spuitbus die eenvoudig te gebruiken is en is geschikt voor de meeste oppervlakken. Gebruik een primer om het materiaal te beschermen en ervoor te zorgen dat de kleur goed aan het oppervlak hecht. Werk uw project af met een glanslak of een matlak spuitbus en voorzie het hiermee van een beschermende, duurzame toplaag. 

 

Wilt u graag kleur geven aan een breed oppervlak of juist een fijnere lijn maken? Kijk dan eens naar de spuitkopset met verwisselbare spuitkoppen in verschillende breedtes. In ons assortiment vindt u de permanent spray die u nodig heeft. 


Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.