123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Tekstmarkers

Een samenvatting maken, een tekst corrigeren of een presentatie voorbereiden? Met tekstmarkers markeert u de belangrijkste stukken in een grote lap tekst. Een onmisbaar bureau artikel, zowel voor studenten als op kantoor. Bij ons bestelt u gemakkelijk en snel direct uw favoriete kleuren.


Bestel tekstmarkers bij 123inkt

Tekstmarkers zijn te koop in verschillende kleuren. Met deze opvallende en heldere kleuren markeert u de tekst die u extra onder de aandacht wilt brengen. Naast de welbekende highlight kleuren hebben we ook minder vaak gebruikte kleuren zoals lavendel en turquoise in ons assortiment. Dankzij de schuine punt kunt u dunnere en bredere lijnen zetten. De sneldrogende inkt is op waterbasis en hierdoor is een tekstmarker geschikt voor gedrukte en handgeschreven tekst. Wij hebben markeerstiften van de bekende merken als Stabilo, maar bieden ook 123inkt huismerk markers aan.
Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.