123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Wandlijsten


Op deze pagina vindt u magnetische wandlijsten, klemlijsten en magneetklemmen. We hebben wandlijsten verkrijgbaar in formaten van 50 tot 140 cm. Hierdoor presenteert u zowel kleine als grote documenten. Vandaag besteld, is morgen in huis!


Bestel magneetlijsten of wandrails in verschillende formaten

Een wandlijst is een gebruiksvriendelijk systeem dat u aan de muur bevestigt. U hangt wisselende informatie op, zoals foto’s, kaarten, recepten, uurroosters en andere zaken. Wandrails zijn er in verschillende soorten. Wij leggen hieronder uit welke soorten er zijn en waarvoor u de lijsten kunt gebruiken.

Verschillende soorten wandlijsten voor talloze toepassingen

Wandlijsten komen goed van pas op allerlei plekken en zijn geschikt voor diverse toepassingen. Wij sommen voor u op waar kliklijsten het vaakst worden gebruikt:
  • Kantoor: voor het presenteren van documenten in vergaderruimtes.
  • School: voor het ophangen van tekeningen en knutselwerken.
  • Thuis: voor het ophangen van foto’s.
  • Sanitair: voor het ophangen van schoonmaakschema’s.
  • Horeca: voor het op volgorde hangen van keukenbonnen.

Magneetlijsten

Een magnetische wandlijst is gemaakt van metaal. Met behulp van magneten hangt u de informatie op. In onze webshop vindt u magnetische strips in verschillende afmetingen. Door meerdere strips te combineren, maakt u de magneetlijst zo lang als u zelf wilt. De achterkant is zelfklevend. Hierdoor bevestigt u de informatiewand makkelijk aan de muur. Combineer de magnetische wandlijsten met gekleurde magneten voor een speels effect.

Magneetstrips

Met een magneetband op rol bepaalt u zelf de lengte van de informatiestrip. Met een schaar knipt u de magneetstrip eenvoudig af op de gewenste lengte. Extra handig is dat u magnetische tape kunt bevestigen in hoeken. Zo kunt u in één lijn de magneetstrip doorlopend aan de muur bevestigen.

Tip: voor magneetstrips gebruikt u het beste extra sterke neodymium magneten.

Wandlijsten met verschuifbare clips

Een rolclip-wandlijst gebruikt u voor het overzichtelijk presenteren van documenten. De rail heeft verschuifbare klemmetjes die documenten stevig vasthouden. U hoeft dus geen magneten te kopen.

Klemlijsten

Met het Jalema Grip-presentatiesysteem schuift u papiervellen tussen een rails. Deze houder is geschikt voor vellen met verschillende papierdiktes. Dit soort wandrailsystemen wordt vaak gebruikt in de horeca om keukenbonnen op volgorde te hangen. Ook voor een klemlijst hoeft u geen magneten te gebruiken.

Presentatiesysteem met zwenkarmen

Het presentatiesysteem met zwenkarmen is perfect voor het presenteren van grotere documenten, zoals technische tekeningen en drukproeven. Dit systeem hebben wij in twee uitvoeringen: een voor aan de wand en een mobiel systeem. Het mobiele presentatiesysteem plaatst u waar u maar wilt. Dit systeem breidt u eenvoudig uit met extra zwenkarmen en bijhorende magneetklemmen.

Mogelijk ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Wat is een klemlijst?

Een klemlijst is een presentatiesysteem waarvoor u geen speciale magneten of klemmen nodig heeft. Vanaf de onderkant schuift u het document in de lijst om het vervolgens vast te klikken. Wilt u de informatie verwijderen? Kantel het papier dan 90 graden.

Wat is het verschil tussen magneetband en magnetische tape?

Magneetband is zelfklevend, knipt u op maat en bevestigt u aan de muur. Magnetische tape is niet zelfklevend: de magnetische strip zorgt ervoor dat hij plakt op magnetische oppervlakken. De tape wordt o.a. gebruikt voor het aanduiden van een vlak op een magneetbord.

Hoe hang ik een wandlijst op?

Magnetische wandlijsten en magneetbanden hebben een zelfklevende achterkant. Hiermee bevestigt u de lijst gemakkelijk aan een wand zonder te boren. Deze lijsten kunnen lijmresten achterlaten. Denk dus goed na over de plek waar u het systeem ophangt. Rolclip-wandlijsten monteert u met de bijgeleverde materialen. Wanneer u toch wil boren, gebruikt u het beste roestvrijstalen schroeven.


Heeft u nog vragen over het bestellen van wandlijsten? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord'-pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.