123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Whiteboard markers

Bestel hier whiteboard markers voor uw whiteboard. In ons assortiment vindt u stiften met ronde en beitelvormige punt. De markers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook voor whiteboard marker navullingen en magnetische stiftenhouders bent u hier aan het goede adres. Bestel vandaag voor 23.59 uur uw nieuwe whiteboard markers, dan heeft u ze de volgende werkdag in huis!

1 - 0 van 0

Whiteboard markers

Whiteboard markers bestellen? Koop ze hier eenvoudig en snel

Whiteboard markers of whiteboardstiften worden vaak gebruikt, tijdens vergaderingen of in huis. Door het gebruik van de verschillende heldere kleuren is geschreven tekst goed te lezen, ook van een afstand. De whiteboardstiften zijn te koop in verschillende diktes en vormen. Zo is een ronde punt ideaal om teksten te schrijven, terwijl de whiteboardstift met beitelvormige punt veel gebruikt wordt om markeringen te maken. Met een whiteboardwisser veegt u gemakkelijk het bord weer schoon. Om uw whiteboard in goede conditie te houden, gebruikt u whiteboardreiniger om uw bord te onderhouden. 

Navulling voor een whiteboard marker bestellen?

Om ervoor te zorgen dat u niet steeds nieuwe whiteboardmarkers hoeft te kopen, zijn navullingen voor de markers beschikbaar. Daarnaast is het mogelijk de punt van de marker te vervangen, wanneer deze begint te slijten. Zo hoeft u niet steeds nieuwe markers te kopen. Dit scheelt een hoop afval en geld!

Magnetische stiftenhouder kopen?

Een handige toevoeging aan uw whiteboard is de magnetische markerhouder. Hier kunt u uw markers opbergen na gebruik, waardoor ze altijd binnen handbereik zijn.

Al uw whiteboard markers en andere whiteboard benodigdheden koopt u hier voor de laagste prijs. Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u vragen over het bestellen whiteboard markers? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u graag verder.