123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Glazen whiteboard

Bij ons vindt u glasborden in verschillende vormen en maten. Zo is er altijd een formaat dat bij u past. Glasborden zijn multifunctioneel: gebruik ze voor presentaties, boodschappenbriefjes of snelle aantekeningen. Bestel vandaag nog een glassboard!

1 - 0 van 0

Glazen whiteboard

Bestel glasborden eenvoudig online!

Een glasbord is eigenlijk een glazen whiteboard. U kent dit product misschien ook wel onder de Engelse naam, namelijk ‘glassboard’. Ze zijn geschikt voor veel verschillende toepassingen. Kleine glasborden kunt u op uw bureau zetten om snel een aantekening te maken. Dit maakt rondslingerende takenlijsten of notes verleden tijd. Grote glasborden hangt u eenvoudig op. Ze zijn ideaal voor presentaties, aantekeningen of boodschappenlijstjes.

Schrijven op een glasbord

Voor het beschrijven van glazen whiteboards hebben wij speciale glasbord markers in ons assortiment. Hiermee maakt u uitwisbare aantekeningen op het glazen oppervlak. U kunt ook krijtmarkers gebruiken voor een creatief effect. Kenmerkend voor glasborden is dat inktresten, markeringen en vlekken gemakkelijk te verwijderen zijn. U doet dit met een speciale wisser of met een licht vochtige doek of spons. Hierdoor blijven de borden lang mooi.

Bestel de juiste magneten voor uw glasbord

Doordat de onderlaag van een glasbord gemaakt is van metaal, kunt u het glasbord ook als magneetbord gebruiken. Zo bevestigt u er gemakkelijk belangrijke papieren, aantekeningen of familiekiekjes op. Hiervoor heeft u alleen wel speciale, extra sterke magneten nodig. U vindt bij 123inkt een ruim assortiment met krachtige glasmagneten die geschikt zijn voor onze glasborden.

Glasbord in diverse stijlen

Glazen whiteboards zijn beschikbaar in veel verschillende vormen, kleuren en designs, waardoor er altijd een is die goed bij uw interieur past. Naast de standaard glassboards in wit of zwart, behoort ook een hout- of marmerlook tot de opties. Of wat dacht u van ronde en zeshoekige glasborden? Wij hebben ook glasborden met ledverlichting, die het bord omringt met een mooie gloed. Zo weet u zeker dat uw aantekeningen opvallen. Wat uw voorkeur ook is, er is altijd wel een glasbord dat bij u past!

Bent u op zoek naar een ander medium voor uw presentaties of aantekeningen? Neem dan ook een kijkje bij onze whiteboards, krijtborden en flipovers.
 

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een glasbord en een whiteboard?

Zoals de naam al verraadt, zit het verschil tussen een glasbord en een whiteboard vooral in het materiaal. Doordat een glasbord voorzien is van een laag veiligheidsglas, heeft dit bord een modernere uitstraling en een langere levensduur. Een glasbord is dus eigenlijk een geavanceerdere, luxere versie van een whiteboard.

Kan ik gewone magneten gebruiken op een glasbord?

Nee, de gewone magneten van uw koelkast of whiteboard werken niet op een glasbord. Doordat er een glasplaat tussen het metaal en de magneet zit, zijn gewone magneten simpelweg niet krachtig genoeg.

Welke magneten zijn geschikt voor een glasbord?

Voor glasborden bestaan er extra sterke glasmagneten, bijvoorbeeld van neodymium. Deze hebben voldoende magnetische kracht om het metaal te bereiken, door de glasplaat heen. Bij 123inkt bestelt u de speciale glasmagneten direct mee met uw glasbord.

 
Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk dan of uw antwoord op de 'Vraag en antwoord' pagina staat. Staat uw vraag er niet tussen? Dan helpt onze klantenservice u graag verder.