123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

DCP-L3510CDW

Alle toners voor de Brother DCP-L3510CDW laserprinter vindt u hier. Ook in ons assortiment: accessoires, zoals drums, een toneropvangbak, een fuser unit en een transfer belt. De toner voor de Brother DCP-L3510CDW printer is er in de kleuren zwart, magenta, cyaan en geel. Deze kunt u bestellen origineel van Brother of van ons voordelige huismerk. Bespaar nog meer op uw printkosten en koop een multipack toner!

Brother DCP-L3510CDW toner bestellen met de laagsteprijsgarantie!

Met een snelheid van 18 pagina’s per minuut print, kopieert en scant de Brother DCP-L3510CDW laserprinter in zwart-wit en kleur. Hier worden de Brother TN-243 en Brother TN-247 voor gebruikt. Wij vertellen u wat de verschillen zijn tussen deze toners en welke het beste bij uw printgedrag past. Zo kiest u altijd de juiste toner voor uw Brother DCP-L3510CDW printer. Bij ons profiteert u altijd van de laagsteprijsgarantie. Ook ontvangt u 100% tevredenheidsgarantie op het gebruik van huismerk toners.

Zwarte en kleurentoner voor de Brother DCP-L3510CDW printer

De Brother TN-243 en Brother TN-247 toners zijn beschikbaar in zwart, aangegeven met de afkorting ‘BK’, magenta ‘M’, cyaan ‘C’ en geel ‘Y’. De Brother TN-243 is de normale capaciteit toner en de Brother TN-247 de hoge capaciteit. Tussen deze twee toners zit een aanzienlijk verschil in printcapaciteit. Onze huismerk toner heeft in beide gevallen een hogere printcapaciteit, zoals u hieronder kunt zien:
 
Toner Origineel Huismerk Verschil
Brother TN-243BK (zwart) 1.000 pagina’s 1.150 pagina’s 150 pagina’s
Brother TN-247BK (zwart hoge capaciteit) 3.000 pagina’s 3.450 pagina’s 450 pagina’s
Brother TN-243C (cyaan) 1.000 pagina’s 1.150 pagina’s 150 pagina’s
Brother TN-247C (cyaan hoge capaciteit) 2.300 pagina’s 2.650 pagina’s 350 pagina’s


Of u nu de normale of hoge capaciteit toner koopt voor uw Brother DCP-L3510CDW printer, u print altijd meer met huismerk toner. De printcapaciteit van de overige kleurentoners is hetzelfde als die van de cyaan toner. U print gemiddeld 250 pagina’s meer met huismerk toner.

De voordelen van huismerk toner voor de Brother DCP-L3510CDW laserprinter

Door de toner bespaarstand op de Brother DCP-L3510CDW printer bespaart u op uw tonergebruik. U kunt nog meer besparen door te kiezen voor huismerk toner. Deze wordt door ons ontwikkeld en uitvoerig getest door onze deskundige kwaliteitsafdeling. Zo kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit waarborgen voor zowel gebruik als printkwaliteit. De huismerk toners hebben altijd meer inhoud dan de originele Brother toners én ze zijn ook nog eens goedkoper. De voordeligste keuze is een multipack toner: een combinatieverpakking met alle kleuren om maximaal te besparen. Wij zijn zó overtuigd van ons product dat wij altijd 100% tevredenheidsgarantie bieden op het gebruik van huismerk toner. Daarnaast profiteert u van levenslange garantie op onze huismerkproducten.

De Brother DCP-L3510CDW printer optimaal gebruiken

Uw Brother laserprinter heeft tonerpoeder nodig om te kunnen functioneren. Dit is niet het enige onderdeel dat nodig is om optimaal van de Brother DCP-L3510CDW printer gebruik te kunnen maken. We vertellen u graag welke onderdelen wij nog meer bieden, wat ze doen, en waarom u ze nodig heeft.

Een toner drum voor de optimale afdrukkwaliteit

Een toner drum is een belangrijk onderdeel van elke laserprinter, dus ook van de Brother DCP-L3510CDW. Dit is een metalen of kunststof cilinder, bekleed met een lichtgevoelige laag. De drum wordt geladen met statische elektriciteit. De delen van de drum die door de laserprinter worden belicht, verliezen hun statische laag en trekken tonerpoeder aan, waardoor afbeeldingen en tekst worden gevormd. Voor deze Brother laserprinter bestelt u de Brother DR-243CL drum. Deze vindt u origineel van Brother en van ons voordeligere huismerk. Beide toner drums hebben een capaciteit van 18.000 pagina’s. De huismerk drum is een stuk goedkoper. Druppie tip: Bespaar op de aanschaf van de toner drums en koop een multipack!

Langdurig goede afdrukken produceren met een fuser unit

De fuser unit voor de Brother DCP-L3510CDW printer zorgt er samen met de drum voor dat het papier wordt bedrukt. Nadat de drum het tonerpoeder heeft aangebracht op het papier, wordt dit door de fuser unit gehaald. Het tonerpoeder smelt door middel van hitte en druk, en hecht aan het papier. De Brother D0135X001 fuser unit voor de Brother DCP-L3510CDW laserprinter heeft een lange levensduur, waardoor deze niet snel vervangen hoeft te worden. Uw Brother printer zal vanzelf een melding geven (“Change fuser unit”) als u deze moet vervangen.

Tonerpoeder overbrengen op papier met een transfer belt

Een transfer belt is verantwoordelijk voor het overbrengen van tonerpoeder naar het papier. De transfer belt beweegt langs de tonercartridges en de fuser unit. Het tonerpoeder wordt op de riem geladen door statische elektriciteit en vervolgens op het papier overgebracht. De Brother BU-223CL transfer belt voor de Brother DCP L3510CDW printer heeft een capaciteit van 50.000 pagina’s.

Overtollig tonerpoeder veilig opvangen met een toner opvangbak

Tonerpoeder in de Brother DCP-L3510CDW printer dat tijdens het afdrukken niet op het papier terechtkomt, wordt opgevangen in de Brother WT-223CL toner opvangbak. Dit voorkomt dat het overtollige tonerpoeder zich ophoopt in de printer en de afdrukkwaliteit negatief beïnvloedt. De Brother WT-223CL toner afvalbak heeft een capaciteit van 50.000 pagina’s. Het is aan te raden deze te vervangen en niet te legen. Het legen van de toner opvangbak is niet makkelijk en kan stof en tonerpoeder vrijgeven, wat schadelijk is voor de gezondheid en apparatuur. Om overtollig tonerpoeder gemakkelijk te verwijderen raden we u aan om ook een reinigingsdoek mee te bestellen.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Waar kan ik Brother DCP-L3510CDW toner kopen?

Bij 123inkt.nl koopt u alle toners voor de Brother DCP-L3510CDW laserprinter met de laagsteprijsgarantie. U kunt kiezen uit de originele Brother toners of het voordelige 123inkt huismerk. De huismerk toners zijn goedkoper en hebben een hogere printcapaciteit.

Welke toner voor de Brother DCP-L3510CDW printer?

De Brother TN-243 (normale capaciteit) en de Brother TN-247 (hoge capaciteit) toners worden gebruikt voor deze Brother laserprinter. De toners zijn beschikbaar in zwart (BK), magenta (M), geel (Y) en cyaan (C).


Heeft u nog vragen over het bestellen van toner voor de Brother DCP-L3510CDW laserprinter? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.