123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

3M volgelaatsmasker 6900 siliconenrubber herbruikbaar (large)

€ 129,50 (Incl. 21% btw) (€ 107,02 excl. 21% btw )
Direct leverbaar
delivery 24h
Morgen in huis
Omschrijving
Zowel uw ogen als uw mond beschermen? Gebruik dan dit volgelaatsmasker van 3M. Dit grote masker biedt op een comfortabele en betrouwbare wijze bescherming. Doordat het hele gelaat beschermd wordt is dit zeer geschikt voor verschillende werkzaamheden. Met dank aan de grote lens kunt u alles toch goed blijven zien en behoudt u uw flexibiliteit. Deze lens is gemaakt van zeer stevig polycarbonaat en is kras- en schokbestendig. 

Doordat het volgelaatsmasker verder licht van gewicht is, is het zeer prettig om te dragen. Het gebruikte materiaal (siliconenrubber) is hypoallergeen en voelt fijn aan op de huid. Verder zijn er vier stevige banden die het masker op zijn plaats houden en is er sprake van een handig ademhalingsventiel. Hiermee wordt er gezorgd dat een goede ademhaling niet ondermijnd wordt, maar ook dat er geen warmte- of vochtophoping plaatsvindt in het masker. De verpakking bevat 1 herbruikbaar masker in de maat Large. 

Dit volgelaatsmasker wordt geleverd zonder stoffilter. Deze kunt u gebruiken om de ademhaling beter te beschermen tegen stofdeeltjes en (schadelijke) gassen, en kunt u bij ons eenvoudig mee bestellen.
Specificaties
Merk: 3M Kleur: grijs
Type: Volgelaatsmasker Materiaal: siliconen