123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Reinigende handgel


Hier bestelt u handgels met een inhoud van 75 tot 225 ml. Kies voor een desinfecterende reinigingsgel voor een extra schoon gevoel. Koop een van onze grootverpakkingen en krijg extra voordeel! Ook kunt u eventueel direct handcreme meebestellen om uw handen na het desinfecteren te verzorgen.


Koop reinigende handgel

In deze tijden van COVID-19 is het van belang om vaak uw handen te wassen. Met onze reinigende handgel zorgt u ervoor dat u met schone handen rondloopt, ook wanneer u geen water of handdoek bij de hand heeft. De reinigende handgel van ons 123schoon huismerk is namelijk binnen 15 seconden volledig opgedroogd. Onze handgel is te verkrijgen in twee formaten: een fles van 75 ml die bevat 75% alcohol en een variant van 225 ml die 70% alcohol bevat. De flessen zijn voorzien van een handige dop en zijn ook makkelijk mee te nemen in uw tas. Reinig uw handen effectief met een alcoholhoudende handgel van 123inkt.

 

Naast reinigende handgel van ons 123schoon huismerk, hebben wij ook andere merken handgel in ons assortiment. Zo koopt u een klein flesje 50 ml geurloze reinigingsgel met 60% alcohol van AF, of een grote 300 ml fles Hegron Hygiëne handgel met 75% alcohol.

 

Verzorgende handcrème nodig?

Door de coronacrisis wassen we allemaal onze handen vaker dan normaal. Ook maken we vaker gebruik van alcoholhoudende handgel. Hierdoor kunt u last krijgen van droge handen. Met de Nivea verzorgende handcrème beschermt en voedt u uw handen. De handcrème is verrijkt met amandelolie en heeft een heerlijke geur.

 

Koop bij 123inkt reinigende handgel, zodat u ook onderweg uw handen schoon kunt houden. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis!


Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.