123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Pakketweegschalen

Verstuurt u veel pakketjes? Om te weten welk tarief er bij welk pakket hoort is het van belang om het precieze gewicht van uw poststuk te weten. Bestel hier een brievenweger of pakketweegschaal zodat u nauwkeurig het gewicht van uw te verzenden artikel kunt achterhalen.


Bestel pakket weegschalen voor post en frankering

In ons assortiment hebben wij weegschalen voor brievenbuspost en pakketten. Naast de dagelijkse pakketten die er worden verstuurd, hebben wij ook weegschalen die tot wel 180 kilogram kunnen wegen. Hiermee kunt u ook onconventionele pakketten nauwkeurig wegen en voorzien van de juiste frankering. Enkele weegschalen van Dymo zijn voorzien van Dymo Scale Software en hiermee aan te sluiten op uw computer om extra gemakkelijk uw verzendetiket te printen.

 

Nauwkeurig wegen met een precisie weegschaal 

Heeft u producten te wegen die lichter zijn dan een gemiddeld poststuk? Dan is een precisieweegschaal het juiste artikel voor u. Bij lichtere artikelen is het van belang zo specifiek mogelijk het gewicht te kunnen bepalen. Denk hierbij aan gebruik in een laboratorium, voor het   wegen van dieet toepassingen of kleine hoeveelheden van een product. 

 

Nooit te zware koffers dankzij de bagageweger

Gaat u op reis en wilt u weten of u niet te veel bagage meeneemt? Probeer uw koffer dan niet op de postweegschaal te zetten, maar koop onze bagageweger. Weeg hiermee al uw koffers, rugtassen of trolleys. Zo bent u altijd op de hoogte van het gewicht van uw bagage, zodat u rekening kan houden met het gewichtslimiet voor bijvoorbeeld een reis met het vliegtuig


Bestel met gemak de weegschalen van 123inkt. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.