123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Epson 16 serie

Epson 16 cartridges zorgen voor de mooiste afdrukken in kleur en zwart-wit. Bestel hier uw originele Epson 16 inkt voor de beste prijs of kies voor de nóg goedkopere 123inkt huismerk cartridges.


Epson 16 cartridge nodig? Bestel voordelig en snel online!

De Epson 16 cartridge serie staat ook wel bekend als de Pen en Kruiswoordraadsel-serie en past in verschillende Workforce-printers van Epson. Deze printers gebruiken losse cartridges in vier verschillende kleuren (zwart, cyaan, magenta en geel) om zo alle mogelijke kleuren af te drukken. U heeft dus altijd vier cartridges nodig en in onze webshop bestelt u deze cartridges in een handige Epson 16 multipack. Zo haalt u direct alle kleuren in huis én profiteert u van de voordelige combinatieprijs.

Kies voor Epson 16XL en bespaar extra

Print u veel foto’s of gebruikt u uw printer zakelijk? Dan is het extra vervelend wanneer uw cartridges snel leeg zijn. We raden u aan om voor een Epson 16 cartridge met een hogere capaciteit te kiezen. U heeft twee opties: kies de originele Epson 16XL, de grotere variant, of ga voor de 123inkt huismerk 16XL cartridges. Wanneer u kiest voor huismerk cartridges, profiteert u niet alleen van lagere prijzen, maar ook van de grootste hoeveelheid inkt in uw cartridge. In de tabel hieronder, bij ‘Veelgestelde vragen’, ziet u direct wat het verschil in inhoud is. Het volumeverschil heeft overigens niets met de kwaliteit te maken: huismerk cartridges bevatten hoogwaardige inkt en worden uitvoerig getest, dus uw afdrukken blijven er uitstekend uitzien!

Veelgestelde vragen

Zijn Epson 16 en Epson 16XL hetzelfde?

Niet helemaal. Aan de buitenkant is er geen verschil, maar Epson 16XL cartridges bevatten meer inkt dan Epson 16 cartridges. Beide cartridges passen in dezelfde printers. Door voor de 16XL te kiezen, verminderen uw afdrukkosten met 25%.

Hoeveel meer inkt zit er in Epson 16XL cartridges?

In de onderstaande tabel ziet u de vergelijking tussen Epson 16, Epson 16XL en onze huismerk 16XL cartridges:
 
Cartridge Normaal XL-variant Huismerk XL
Epson 16 zwart 5,4 ml 12,9 ml 17 ml
Epson 16 kleur 3,1 ml 6,5 ml 11,6 ml

Hoe kan ik besparen op Epson 16 cartridges?

  • Koop de XL-variant met meer inkt, zodat u uw cartridges minder vaak moet verwisselen.
  • Kies voor het 123inkt huismerk. U ontvangt dan nóg meer inkt voor een lagere prijs.
  • Schaf een voordeelverpakking met vier huismerk cartridges aan voor extra besparing!

Wilt u Epson 16 cartridges bestellen, maar heeft u nog vragen over het bestelproces? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.