123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Epson 27 serie

Bestel hier alle cartridges uit de Epson 27(XL) serie. Epson 27XL cartridges hebben een hoge capaciteit, waardoor u ze minder vaak hoeft te verwisselen. Kies voor het 123inkt huismerk als u zeker wilt zijn van de beste prijs-kwaliteitverhouding!


Epson 27(XL) cartridge leeg? Bestel snel en eenvoudig online

Als u op zoek bent naar Epson 27 inkt uit de Alarmklok-serie, dan hoeft u niet verder te zoeken. Deze cartridges zijn geschikt voor diverse Workforce-printers. Zoals de naam al een beetje verklapt, komt u deze printers veel in zakelijke omgevingen tegen. Bij zulk intensief gebruik is het wel zo fijn als u de cartridge niet telkens hoeft te vervangen. In dat geval kiest u voor de vollere Epson 27XL cartridges. Voor de zwarte inkt is er bovendien een Epson 27XXL cartridge beschikbaar, die twee keer zoveel inkt bevat als de Epson 27XL en zelfs ruim vijf keer zoveel als de normale Epson 27.

Kies voor het 123inkt huismerk!

Toch kan het nog voordeliger. Wij hebben namelijk een alternatief voor originele Epson 27 cartridges ontwikkeld: de huismerk 27 cartridges. Deze zijn goedkoper dan het origineel en bevatten ook nog eens meer inkt. Hoewel de XL en XXL variant dus al meer inkt bevatten dan de normale variant, doen onze huismerk cartridges daar nog een schepje bovenop. De zwarte XL-cartridge van het huismerk bevat bijna 5 milliliter meer dan de originele XL-variant. In de XL-kleurencartridges van het huismerk zit zelfs bijna 7 milliliter meer inkt dan de originele XL-kleurencartridges!

De beste keuze voor goedkope Epson 27(XL) cartridges

We maken het bestellen van Epson 27 cartridges graag zo prettig mogelijk voor u. Onze magazijnmedewerkers zorgen elke dag weer voor een snelle verzending: bestelt u op werkdagen voor 23:59, dan bezorgen we de nieuwe Epson 27 inkt de volgende dag bij u thuis. Bovendien zijn alle originele cartridges bij ons gegarandeerd het laagst geprijsd, zo blijkt ook uit onderzoek van de Consumentenbond. Kiest u voor het huismerk? Dan profiteert u niet alleen van meer inkt voor een lagere prijs, maar ook van levenslange garantie. Dat betekent dat wij altijd voor u klaarstaan indien u vragen heeft of graag advies krijgt over het gebruik van huismerk cartridges, ongeacht wanneer u de cartridge heeft gekocht.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen Epson 27XL en 27XXL?

De cartridges zien er hetzelfde uit, maar de XXL-variant bevat dubbel zoveel inkt. Wilt u het maximale uit uw cartridge halen? Kies dan voor de 123inkt huismerk cartridges, want daar zit nóg meer inkt in.

Hoelang kan ik doen met een Epson 27XL cartridge?

Met een originele Epson 27XL print u ongeveer 1100 pagina's en met een originele Epson 27XXL ongeveer 2200 pagina's. Tip: met de huismerk varianten maakt u de meeste afdrukken.

Waarvoor dienen de Epson reinigingscartridges?

Het gebruiken van een reinigingscartridge voorkomt dat de spuitkanaaltjes van uw printer verstopt raken. Deze reiniging is belangrijk voor het onderhoud van uw printer en verbetert in veel gevallen de afdrukkwaliteit. Ook wanneer spuitmondjes al verstopt zitten, kan het gebruiken van een reinigingscartridge helpen.


Wilt u Epson 27(XL) cartridges bestellen, maar heeft u nog andere vragen? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.