123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Epson 29 serie

Op zoek naar goedkope Epson 29 cartridges? U bestelt ze hier! Wij leveren de Epson 29 en 29XL in kleur of zwart snel bij u thuis én bieden een extra voordelig alternatief van het 123inkt huismerk.


Goedkoopste Epson 29(XL) cartridges kopen

Epson 29 cartridges passen in diverse printers uit de Expression Home-serie van Epson. U kunt Epson 29 inkt op drie manieren opzoeken: via het korte nummer, via de T-nummers en via de naam. 29 is het korte nummer en wordt gebruikt om de gehele serie cartridges aan te geven. Uw printer gebruikt verschillende cartridges voor de kleuren zwart, cyaan, magenta en geel. Elk van deze losse cartridges heeft een eigen T-nummer, zodat u deze ook makkelijk los opzoekt en bestelt. T2991 is de zwarte inktcartridge, T2992 is cyaan, T2993 is magenta en T2994 is geel. Tot slot heeft de gehele cartridge-serie ook een herkenbare naam: de Epson 29 cartridges behoren tot de Aardbei-serie. Dat is makkelijk te onthouden! Weet u niet welk nummer of welke serie uw cartridges hebben? Zoek dan op uw printernummer.

Meer inkt dan Epson 29 cartridges

Epson 29XL inktcartridges hebben een hogere capaciteit dan de normale variant, de Epson 29. Dat betekent niet dat de XL-variant een grotere cartridge is, maar wel dat er meer inkt in het reservoir zit. U kunt dus zelf kiezen of u de standaard Epson 29 cartridges koopt, of liever de variant met hoge capaciteit. Als u niet regelmatig print, kan de normale Epson 29 namelijk al voldoende zijn. 

Kies voor voordeel met onze huismerk cartridges

Als u veel inkt verbruikt, is kiezen voor de Epson 29XL veel verstandiger. Echter bevatten onze eigen cartridges van het 123inkt huismerk de meeste inkt. Deze hebben wij speciaal ontwikkeld voor gebruik in uw Epson printer: ze zijn uitvoerig getest en bevatten een grote hoeveelheid hoogwaardige inkt, zodat u verzekerd bent van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast zijn ze stukken goedkoper dan originele Epson 29XL cartridges, dus bespaart u al snel flink op uw printkosten. Bent u benieuwd naar het precieze verschil in inhoud? Bekijk dan de ‘Veelgestelde vragen’ hieronder.

Veelgestelde vragen

Is er een vervanger voor Epson 29 cartridges?

Ja, u kunt ook voordelige Epson 29 cartridges van ons 123inkt huismerk kopen. Let er wel altijd op dat u het juiste nummer kiest: een Epson 29 is bijvoorbeeld niet vervangbaar door een Epson 27 of 26. Het nummer geeft de pasvorm aan, dus alleen 29 past in uw printer.

Hoeveel meer inkt zit er in een zwarte huismerk 29XL cartridge?

  • In een originele Epson 29XL cartridge zit slechts 11,3 milliliter zwarte inkt
  • In 123inkt huismerk 29XL cartridges zit 17 milliliter zwarte inkt
  • Dat is maar liefst 5,7 milliliter meer inkt dan het origineel!

Hoeveel meer inkt zit er in een huismerk 29XL kleurencartridge?

  • In een originele Epson 29XL cartridge zit slechts 6,4 milliliter kleureninkt
  • In 123inkt huismerk 29XL cartridges zit 13 milliliter kleureninkt
  • Dat is maar liefst 6,6 milliliter meer inkt dan het origineel: meer dan het dubbele!

Wilt u Epson 29 of 29XL cartridges kopen, maar heeft u nog vragen over het bestelproces? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.