123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Epson 378 serie

Hieronder bestelt u in een handomdraai Epson 378 cartridges of 378XL cartridges met hoge capaciteit. Bovendien betaalt u de allerlaagste prijs, dankzij onze laagsteprijsgarantie. Tip: koop een Epson 378XL multipack voor maximale besparing én gemak!


Direct al uw Epson 378(XL) cartridges kopen?

Naast de vier standaard kleuren zwart, cyaan, magenta en geel, zijn er van de Epson 378 twee extra kleurencartridges. De printers waar deze serie in past, behoren namelijk tot de Expression Photo-lijn van Epson. Zoals die naam al verklapt, zijn dat echte uitblinkers bij het afdrukken van foto’s. Wel betekent het dat u meer cartridges nodig heeft dan u misschien gewend bent. Daarom adviseren wij om een compleet multipack met Epson 378XL cartridges aan te schaffen. Zo koopt u direct u alle benodigde cartridges in een handige combinatieverpakking. Ook verzekert u zichzelf hiermee van de beste prijs-kwaliteitverhouding, want het multipack bevat zes 378XL cartridges van ons 123inkt huismerk. We vertellen u graag wat hiervan de voordelen zijn.

Epson 378XL: origineel en huismerk

De Epson 378XL serie heeft een hogere capaciteit dan de standaard Epson 378 cartridges. Maar wist u dat originele Epson 378XL cartridges niet de optimale hoeveelheid inkt bevatten? Ondanks dat het cartridges met hoge capaciteit zijn, bevatten ze maar 11,2 milliliter (zwart), 9,3 milliliter (kleuren) en 10,3 milliliter (lichte kleuren). Wilt u meer printen? Kies dan voor ons 123inkt huismerk. De cartridges van ons eigen merk zijn namelijk niet alleen goedkoper, maar bevatten ook altijd meer inkt dan originele Epson 378XL cartridges. In de cyaan en licht cyaan huismerk cartridges zit bijvoorbeeld 12 milliliter inkt en in de zwarte, magenta, licht magenta en gele cartridges zit zelfs 13 milliliter inkt. U bent dus altijd het voordeligst uit, wanneer u voor het 123inkt huismerk kiest. Bovendien haalt u inkt van hoge kwaliteit in huis: volgens onderzoek van de Consumentenbond is onze inkt een goed en betaalbaar alternatief voor het origineel.

Cartridges voor uw Epson HD XP-15000 printer

Heeft u de Epson Expression Photo HD XP-15000 printer? Dit is een speciaal geval. Voor de standaardkleuren zwart, cyaan, magenta en geel, gebruikt dit type printer de 378(XL) cartridges. Daarnaast gebruikt deze printer een rode 478XL cartridge en een grijze 478XL cartridge. Ook voor deze combinatie van cartridges bieden wij een handige voordeelverpakking aan.

Veelgestelde vragen

Hoeveel Epson 378 cartridges heb ik nodig?

De printers waar de Epson 378 in past, gebruiken zes cartridges. Voor de meeste printers gaat het om zwart, cyaan, licht cyaan, magenta, licht magenta en geel. U heeft deze zes cartridges allemaal nodig.

Wat zijn Epson 378 cartridges in licht cyaan en licht magenta?

Deze twee extra cartridges in lichtere kleuren zorgen dat de printer meer kleurgradaties print. Vooral voor semi-professionele fotografen is dit ideaal, omdat hierdoor de afdrukkwaliteit van foto's sterk verbetert.

Wat is het verschil tussen Epson 378XL en Epson 478XL?

478XL verwijst naar twee speciale cartridges die rode en grijze inkt bevatten. Deze passen alleen in de Epson Expression Photo XP-15000 printer, die de extra cartridges gebruikt om afbeeldingen van zeer hoge kwaliteit af te drukken.


Als u nog vragen heeft over het bestellen, bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.