123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon:Ā 0294-787123
E-mail:Ā informatie@123inkt.nlĀ 
Vragen:Ā 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: ā‚¬Ā 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Epson 603XL serie

Alle cartridges uit de Epson 603XL serie koopt u hier voor de beste prijs. Wij hebben losse cartridges in zwart, cyaan, magenta of geel. Of bestel een voordelige Epson 603XL multipack! Kiest u voor 123 huismerk cartridges, dan ontvangt u levenslange garantie.


Goedkope Epson 603XL cartridges bestellen

Epson 603XL cartridges behoren tot de Zeester-serie en passen in diverse Workforce- en Home Expression-printers. Deze veelzijdige modellen zijn geschikt voor zowel het afdrukken van levendige fotoā€™s als het printen van nette, zakelijke documenten. Om deze kwaliteit te waarborgen, heeft u vier verschillende Epson 603XL cartridges nodig. Elke cartridge heeft een eigen kleur: zwart, cyaan, magenta of geel. De printer combineert deze basiskleuren in de juiste hoeveelheden, om zo alle kleuren op papier te zetten. Aan u de keuze of u losse cartridges bestelt, of voor een handige Epson 603XL multipack gaat. Het bestellen van een losse cartridge is handig als u slechts Ć©Ć©n kleur wilt vervangen, maar als u in de toekomst liever niet misgrijpt, is het verstandig om direct alle kleuren Epson 603XL te kopen.

Epson 603XL: vol, voller, volst

Hoe meer u print, hoe sneller de inkt opraakt. Bij intensief gebruik raden we dus altijd aan om voor cartridges met hoge capaciteit te gaan. Nu hebben Epson 603XL cartridges al een hogere capaciteit dan Epson 603 cartridges, maar er is nĆ³g een optie. Wij ontwikkelen namelijk ook zelf cartridges, waarbij wij een aantal zaken hoog in het vaandel houden. De capaciteit is daar Ć©Ć©n van: in 123inkt huismerk cartridges zit namelijk altijd de maximale hoeveelheid inkt, waardoor u hiermee de meeste paginaā€™s print. Hieronder, bij ā€˜Veelgestelde vragenā€™, vindt u de verschillen in inhoud tussen originele Epson 603XL cartridges en onze huismerk variant. Een ander belangrijk voordeel van 123inkt huismerk 603XL cartridges is de prijs. Deze is vele malen lager, waardoor u niet alleen meer inkt ontvangt, maar daar ook nog eens minder voor betaalt.

Veelgestelde vragen

Kan ik meer printen met Epson 603XL cartridges van het 123inkt huismerk?

Jazeker! De vervangende 123inkt huismerk cartridges bevatten meer inkt dan de originele Epson 603XL, dus hiermee maakt u de meeste afdrukken.

Zit er meer inkt in een zwarte huismerk Epson 603XL cartridge?

  • In een originele Epson 603XL cartridge zit slechts 8,9 milliliter zwarte inkt
  • In de 123inkt huismerk cartridges zit 17 milliliter zwarte inkt
  • In de huismerk cartridges zit dus maar liefst 8,1 milliliter meer inkt dan in originele cartridges: bijna het dubbele!

Zit er meer inkt in een huismerk Epson 603XL kleurencartridge?

  • In een originele Epson 603XL cartridge zit slechts 4 milliliter kleureninkt
  • In de 123inkt huismerk cartridges zit 10 milliliter kleureninkt
  • In de huismerk cartridges zit dus maar liefst 6 milliliter meer inkt dan in originele cartridges: ruim het dubbele!

Wilt u Epson 603XL cartridges kopen, maar heeft u nog andere vragen? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.