123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

HP 953(XL) serie

 

HP 953 cartridges kopen? Dan bent u hier op de juiste plek. Op deze pagina vindt u HP 953 inkt in zowel zwart als kleur óf bestelt u de hoge capaciteit HP 953XL cartridges. Profiteer direct van onze laagsteprijsgarantie en razendsnelle levering!


Goedkope HP 953 of HP 953XL cartridges online bestellen

Op deze pagina vindt u alle HP 953 cartridges voor uw Officejet Pro-printer. Deze inktcartridges zijn er met normale en hoge capaciteit en beide varianten passen op dezelfde wijze in uw printer. U beslist dus zelf of u voor de HP 953 cartridge kiest, waarin de standaard hoeveelheid inkt zit, of voor de HP 953XL met extra veel inkt. Het voordeel van kiezen voor HP 953XL inkt is dat u de cartridges minder vaak hoeft te vervangen: doordat er meer inkt in zit, gaan ze namelijk langer mee. Dit is vooral handig wanneer uw printer op kantoor staat of als u thuis grote hoeveelheden print. Ook bij het printen van foto’s wordt veel inkt gebruikt.

HP 953 multipack

In totaal zijn er vier HP 953 cartridges, elk in een andere kleur. Om te printen heeft u altijd een cartridge in elke kleur nodig, dus het is raadzaam om alle cartridges in één keer te kopen. Wij bieden hiervoor een goedkope HP 953 multipack aan, bestaande uit onze 123inkt huismerk cartridges. Deze huismerk cartridges zijn goedkoper en bevatten de meeste inkt. In de kleurencartridges van ons eigen merk zit 29 milliliter inkt en in de zwarte cartridges zit maar liefst 64 milliliter inkt - dat is zelfs meer dan de originele HP 953XL cartridges! U bent dus altijd het goedkoopst uit wanneer u voor het 123inkt huismerk kiest. Bovendien profiteert u dan van 100% garantie, waarmee we garanderen dat onze huismerk cartridge in uw printer past en naar volle tevredenheid werkt.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Hoeveel HP 953 cartridges heb ik nodig?

In de printer passen één zwarte cartridge en drie kleurencartridges: magenta, geel en cyaan. In totaal heeft u dus vier HP 953 cartridges nodig.

Kan ik een HP 953 cartridge vervangen door een cartridge met een ander nummer?

Nee, want het nummer geeft de pasvorm van de printer aan. Wel kunt u de originele HP 953 cartridge vervangen door een voordelige huismerk cartridge van 123inkt.

Loont het om HP 953 cartridges met hoge capaciteit te kopen?

Ja, met XL cartridges bent u goedkoper uit, omdat daar meer inkt in zit. Hiermee drukt u dus meer pagina's af dan met de gewone variant. De meeste pagina’s drukt u af met 123inkt huismerk cartridges.


Wilt u HP 953(XL) cartridges kopen, maar heeft u nog vragen over het bestelproces? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.