123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Pocketprinters vergelijken

Pocketprinters vergelijken

Altijd en overal foto’s printen? Dat kan met een pocketprinter. Pocket printers zijn mobiele fotoprinters op broekzakformaat. U drukt er binnen een minuut foto’s mee af vanaf uw smartphone. Dat is ideaal voor het printen van vakantiekiekjes of uitdeelfoto's op een feestje of festival.

Welke pocket printer is het beste?

Pocketprinters winnen de laatste jaren aan populariteit. Diverse foto- en printerfabrikanten zijn een pocketprinterlijn gestart. Wij vergelijken de Canon Zoemini en de Canon SELPHY Square QX10, zodat u de beste keuze kunt maken!
 
Canon Zoemini

Canon Zoemini

De Canon Zoemini fotoprinter levert met een formaat van 5 x 7,5 cm de kleinste foto's op. Hiermee heeft het Zoemini fotopapier een ideaal formaat voor in een bullet journal of agenda of als decoratie op een telefoonhoesje, laptop of andere gadget. Mede dankzij het kleine formaat gaat het printen van een foto lekker snel. De Zoemini heeft een foto binnen 50 seconden afgedrukt. Niet alleen de foto’s zijn compact, maar de printer zelf ook. Het formaat is vergelijkbaar met het formaat van een smartphone, waardoor u de Zoemini heel makkelijk meeneemt in een handtas of ruime broekzak.

Om een printopdracht te kunnen geven, dient u de Canon Mini Print-app te downloaden op uw smartphone. Deze app kunt u vinden in de App Store voor uw iOS-apparaat en in de Google Playstore voor uw Android-device. Vervolgens kunt u via bluetooth verbinding maken. De app biedt direct de nodige bewerkopties: filters, tile print (een foto verdelen over meerdere stickers) en de mogelijkheid om teksten en tekeningen toe te voegen. Zo maakt u elke foto nog persoonlijker.

Pro's:
 Kleinste fotoformaat
 Compact formaat printer
 Verkrijgbaar in 3 kleuren
 
HP Sprocket Select

Canon SELPHY Square QX10

De naam zegt het al, met de Canon SELPHY Square drukt u vierkante foto’s af. Het SELPHY Square fotopapier heeft een afmeting van 7,2 x 8,5 cm en een printbaar gebied van 6,8 x 6,8 cm. Op de beschrijfbare witte rand kunt u een boodschap, quote of een naam schrijven. Hiermee geeft u een foto extra charme. Ideaal voor in een gastenboek op een bruiloft of in uw persoonlijke fotoboek.

Om uw mooiste herinnering af te drukken, verbindt u uw smartphone of tablet met wifi en gebruikt u de SELPHY Photo Layout-app. Deze kunt u downloaden voor iOS en voor Android. Hiermee kunt u uw foto’s bewerken en voorzien van stempels, randen, filters, teksten en meer om elke print te personaliseren. In maar liefst 43 seconden heeft u een kleurrijke en gedetailleerde foto in uw handen.

U hoeft zich met deze mobiele printer van Canon geen zorgen te maken over de kwaliteitsvermindering van uw foto’s. Dit model maakt namelijk gebruik van dye-sublimation-technologie. Hierdoor blijven uw prints er tot wel 100 jaar levendig en scherp uitzien.

In tegenstelling tot de Canon Zoemini heeft deze printer een groter formaat. Hierdoor neemt hij met een afmeting van 102,2 x 143,3 x 31 mm meer ruimte in beslag. Desondanks is deze printer ideaal om mee te nemen in uw tas of (hand)bagage.

Pro's:
 Groter fotoformaat
 Zeer gebruiksvriendelijke app
 1-3 gebruikers tegelijkertijd

ZINK-fotopapier voor pocket printers

Pocket printers werken met thermisch fotopapier, het zogenaamde ZINK (Zero Ink)-papier. Tijdens het maken van de afdruk wordt de afbeelding door middel van warmte zichtbaar gemaakt. Het grote voordeel van dit systeem is dat u geen inkt hoeft bij te vullen, aan het ZINK-papier heeft uw fotoprinter genoeg.

Het verschil tussen een pocketprinter en een instant camera

Een instant camera is een apparaat om spontane foto’s mee te maken. Zonder vooraf het resultaat te zien, wordt de foto binnen een minuut geprint. Het resultaat is altijd een verrassing! Met zijn snelheid, zakformaat en kleine foto’s is een pocketprinter een goed alternatief voor een instant camera.

Een pocketprinter is net zo compact en print net zo snel foto’s. Het belangrijkste verschil is dat u de foto’s maakt met uw eigen smartphone. En dat levert een groot voordeel op: u heeft veel meer controle over het eindresultaat. Niet alleen kunt u de foto voor het printen eerst bekijken op uw telefoon, u kunt ‘m ook bewerken en personaliseren met randen, filters of stempels. Zo weet u zeker dat u alleen foto’s print die u echt mooi vindt!

Een ander groot voordeel is dat u met een pocketprinter meerdere malen dezelfde foto kunt afdrukken. Hierdoor zijn deze apparaten ideaal om foto’s mee uit te delen. Zo neemt iedereen uw mooiste herinneringen mee naar huis. De mobiele printer maakt het ook mogelijk om foto’s af te drukken die op een eerder moment zijn gemaakt. Selecteer ze eenvoudig uit uw filmrol of print rechtstreeks vanaf social media.

Veelgestelde vragen

Wat is een pocketprinter?

Een pocketprinter is een draagbare compacte printer die u overal mee naartoe kunt nemen. Zo drukt u onderweg via uw smartphone of tablet direct uw favoriete foto's af. Pocketprinters zijn daardoor ideaal om mee te nemen op vakantie of naar een feestje of festival. Bestel vandaag uw pocketprinter bij 123inkt.nl, dan heeft u deze morgen in huis!

Hoe werkt ZINK-papier?

Met ZINK (Zero Ink)-papier heeft u geen inkt nodig om foto's te printen. Dit thermische fotopapier bevat namelijk kleurkristallen. Tijdens het afdrukken worden deze kristallen verwarmd. Door de verhitting smelten de kleurlagen en wordt uw foto zichtbaar.

Hopelijk heeft u de juiste pocketprinter kunnen vinden. Heeft u nog vragen over deze mobiele printers, fotopapier of andere benodigdheden? Onze klantenservice staat dagelijks van 8.00 tot 00.00 uur voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.