123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Kassarollen

Bent u op zoek naar kassarollen voor uw kassa, pinautomaat, betaalterminal of telmachine? U bestelt ze hier voor de laagste prijs! Kies uw thermorollen of telmachinerollen en koop direct het formaat dat u nodig heeft.

Kassarollen of pinrollen kopen? Bekijk ons ruime aanbod

Of het nu gaat om boodschappen bij de supermarkt of een zakelijke bestelling via een pinterminal: een bonnetje is onmisbaar voor een sluitende administratie. Met onze kassarollen geeft u elke klant een duidelijk geprinte bon van de transactie. Er zijn diverse soorten kassarollen, waarvan de thermorollen mogelijk de bekendste zijn. Dit soort bonrollen is warmtegevoelig: de bon wordt met behulp van hitte bedrukt. U heeft voor deze manier van bonnen printen dus geen inkt of inktlinten nodig!

Pinrollen: een pinbon voor elke transactie

Bonrollen worden niet alleen in een kassasysteem gebruikt. Ook draagbare pinapparaten en pinterminals zijn vaak uitgerust met een functie om een bonnetje te printen. Zoekt u pinrollen voor uw pinterminal? Bekijk dan onze thermische pinrollen. Gebruikt u een draagbare labelprinter om onderweg (aflever)bonnen of ontvangstbewijzen te printen, bijvoorbeeld op locatie bij een klant? Dan heeft u geen pinrollen nodig, maar thermische labels. Ook deze vindt u in onze webshop.

Kassarollen in diverse afmetingen

In ons assortiment vindt u pinrollen en kassarollen in verschillende soorten en maten. Zo selecteert u voor ieder kassasysteem een passende rol. De meeste kassasystemen gebruiken 80x80x12 mm kassarollen. Weet u niet welke rol geschikt is? Bekijk dan de handleiding van uw kassasysteem of meet een oude kassarol na met een meetlint.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen kassarollen en thermorollen?

De term ‘kassarol’ is een verzamelnaam voor alle rollen die in een kassa of pinterminal gebruikt worden. Een ‘thermorol’ daarentegen verwijst naar een speciaal soort kassarol, namelijk het soort dat een thermische printtechniek gebruikt. Op deze hittegevoelige rollen wordt de afdruk met behulp van warmte gemaakt.

Waar kan ik goedkope kassarollen kopen?

Bij 123inkt hebben we een uitgebreid assortiment kassarollen van ons huismerk. Deze zijn scherp geprijsd en bovendien van hoge kwaliteit. U koopt onze bonnenrollen eenvoudig in grote of kleine aantallen in de webshop!


Heeft u nog andere vragen over het bestellen van kassarollen? Kijk dan of uw antwoord op de 'Vraag en antwoord' pagina staat. Staat uw vraag er niet tussen? Dan helpt onze klantenservice u graag verder.