123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

A4 collegeblokken

 
Bestel hier gelinieerde A4 collegeblokken met de laagsteprijsgarantie. In ons assortiment vindt u verschillende merken, zoals Oxford, Leitz, Kangaro, Multo, Clairefontaine en het 123inkt huismerk. Deze A4 collegeblokken met lijnen zijn beschikbaar in verschillende gewichten. U kiest uit 60 grams, 70 grams, 80 grams en 90 grams papier. Bestelt u voor 23.59 uur, dan heeft u uw bestelling de volgende dag in huis.

1 - 24 van 34

Gelinieerde A4 collegeblokken kopen doet u hier voor de laagste prijs!

De A4 collegeblokken met lijnen zijn veelzijdig en geschikt voor allerlei toepassingen. Ze zijn perfect voor het maken van aantekeningen tijdens colleges of vergaderingen, het schrijven van verslagen of om uw gedachten vast te leggen. Bij ons profiteert u altijd van de laagsteprijsgarantie op de aanschaf van collegeblokken. Wij raden aan om voor elke toepassing een ander gelinieerd collegeblok te bestellen, zodat u altijd uw aantekeningen op een rij heeft. Kies daarom voor een voordeelverpakking met 5 collegeblokken van ons huismerk. Met ons multipack bent u altijd het goedkoopst uit. Bestel direct schooletiketten mee om op uw collegeblokken te plakken. Zo ziet u in één oogopslag van wie het schrijfblok is en wat voor informatie erin staat.

Verschillende gewichten A4 collegeblokken

De gelinieerde A4 collegeblokken in onze webshop vindt u in verschillende gewichten. De keuze voor het gewicht van het papier hangt af van het beoogde gebruik en de gewenste kwaliteit.
  • 60 grams papier: Dit is een lichtgewicht papier en kan doorschijnen als er veel inkt op wordt aangebracht. Het is dan ook aan te raden om met potlood op dit papier te schrijven.
  • 70 grams papier: Dit is iets steviger dan 60 grams papier en is geschikt voor potlood, maar ook voor balpennen. Dit drukt namelijk minder door dan op 60 grams papier.
  • 80 grams papier: Dit is het meest voorkomende gewicht papier en wordt gezien als het standaardgewicht voor documenten die u een langere tijd moet bewaren. Dit papier is zeer geschikt voor het gebruik van vulpennen.
  • 90 grams papier: Dit papier is dikker en voelt steviger aan dan lichtere gewichten. 90 grams papier wordt gebruikt voor documenten waar een hogere stevigheid en duurzaamheid gewenst zijn. Ook kunt u met 90 grams papier dikke stiften en pennen gebruiken, zonder dat de inkt doordrukt.
Sommige A4 collegeblokken met lijnen vindt u hier met een spiraalrug en een perforatielijn. Zo stopt u de losse vellen papier makkelijk in een ringband of ordner.
druppie geeft een tip
TIP!
De perforaties in het papier zorgen ervoor dat het zwakker is bij de scheurrand. Kies daarom voor een collegeblok met scheurlijn. Vouw eerst de pagina dubbel op de scheurrand, voordat u deze eruit haalt. Zo voorkomt u kleine scheurtjes en beschadigd papier.

A4+ gelinieerde collegeblokken gebruiken

Naast de standaard A4-formaat collegeblokken bieden wij ook A4+ gelinieerde collegeblokken aan. Het A4+-formaat is een uitbreiding op het standaard A4-formaat. A4-papier heeft een afmeting van 210 x 297 mm. A4+-papier heeft dezelfde lengte als A4 (210 mm), maar een iets grotere breedte. Hierdoor heeft u met A4+ een groter schrijfoppervlak. A4+ collegeblokken zijn geschikt om te gebruiken met A4-formaat opbergmappen en ordners.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Waar koop ik gelinieerde A4 collegeblokken?

Bij 123inkt.nl koopt u A4 collegeblokken met lijntjes voor de allerlaagste prijs. Wij hebben een breed assortiment aan collegeblokken in verschillende papiergewichten, merken en kleuren.

Wat is een A4+ collegeblok met lijnen?

A4+ heeft dezelfde lengte als het normale A4-formaat. De breedte van het papier is wel iets groter. Zo heeft u meer ruimte voor aantekeningen en gebruikt u uiteindelijk minder vellen.

Welk gewicht A5 gelinieerd collegeblok gebruiken met markeerstiften?

Vanaf een papiergewicht van 90 g/m², drukt de inkt van een markeerstift niet door. Als u voor 80 grams papier kiest, dan drukt een markeerstift licht door. Hoe lager het papiergewicht, hoe meer inkt van uw markeerstift doordrukt.

Heeft u nog vragen over het bestellen van gelinieerde A4 collegeblokken? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.