123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

A4 karton breed


Bestel hier kartonnen A4 ordners met een brede rug. In ons assortiment vindt u ordners in verschillende kleuren en van diverse merken. Bestel vóór 23.59 uur, dan heeft u uw bestelling morgen in huis!

1 - 24 van 38

A4 ordners kopen? Bestel ze hier eenvoudig en snel

Bewaar uw losse papieren, bedrijfsformulieren, dossiers en andere documenten in een A4 ordner. Zo blijven ze netjes opgeborgen en raakt u uw belangrijke documenten niet kwijt. Dankzij de stevige kartonnen kaft hoeft u zich geen zorgen te maken over het beschadigen van de inhoud. De mappen zijn daardoor ideaal om papieren te vervoeren. Wilt u liever een ordner met een plastic kaft? Bekijk dan ons aanbod van plastic A4 ordners met een brede rug.

De voordelen van een A4 ordner

Standaard A4 ordners zijn voorzien van een papierspanner, 2 ringen en een duimgat. De papierspanner zorgt ervoor dat de inhoud recht en stevig vast blijft zitten. De 2 ringen maken het makkelijk om showtassen van A4-formaat in de map te plaatsen. Losse documenten voegt u toe aan de map door ze te perforeren met een 2-gaats perforator. Dankzij het duimgat pakt u een ordner eenvoudig uit uw kast.

Ordners zijn daarnaast vaak voorzien van een handige hefboommechaniek. Hiermee opent en sluit u gemakkelijk de ringen om documenten in de map te plaatsen of ze eruit te halen. Omdat papier van A4-formaat erg toegankelijk is en dit vaak thuis of op kantoor wordt gebruikt, weet u zeker dat al uw papieren in een A4 ordner passen. U hoeft uw documenten hierdoor niet dubbel te vouwen en ze steken niet boven de map uit. Uw papieren blijven zo kreukvrij, netjes en heel.

Verschillende A4 ordners

In ons assortiment vindt u kartonnen A4 ordners in verschillende kleuren zoals (gewolkt) zwart, grijs, wit, geel en blauw. Ook mappen met een gekleurde rug kunt u bij 123inkt.nl bestellen. Het rugetiket gebruikt u om de inhoud of een naam op te schrijven. U ziet op die manier direct wat er in de map zit of van welke persoon/afdeling deze is. Met de kleuren en rugetiketten kunt u de ordners in uw (archief)kast tevens uitstekend organiseren. Zo vindt u snel de juiste map terug.

U kunt daarnaast kiezen voor een kartonnen A4 ordner met een brede rug van 75, 77 of 80 mm zodat u grote aantallen documenten kunt archiveren. Bent u op zoek naar een ordner met een smallere rug? Bekijk dan de smalle kartonnen A4 ordners of de A4 ordners smal met plastic kaft. Deze mappen hebben een rugbreedte van 50 tot 70 mm.

Recyclebare kartonnen A4 ordners

Met recyclebare ordners draagt u een steentje bij aan het milieu. Kies daarom voor de ordners van het 123inkt huismerk of de Leitz 1080 of Leitz Recycle mappen. Deze ordners zijn gemaakt van gerecycled karton. Bekijk ook het uitgebreide assortiment van de Leitz Recycle-serie om uw (thuis)kantoor milieuvriendelijk in te richten.

Misschien ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Hoe groot is een A4 ordner?

Een ordner van A4-formaat kan diverse afmetingen (LxB) hebben:
  • 285 x 318 mm
  • 285 x 320 mm
  • 286 x 318 mm
  • 287 x 318 mm
  • 290 x 320 mm

Hoeveel A4 passen in een ordner?

In een A4 ordner met een rugbreedte van 75 of 77 mm kunt u ongeveer 500 vel (80 grams A4-papier) kwijt. In een ordner met een brede rug van 80 mm past ongeveer 600 vel.

Als u nog vragen heeft over het bestellen van kartonnen A4 ordners met een brede rug, bekijk dan onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.