123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Gaming headset


Hier bestelt u diverse gaming headsets van topmerken, zoals Logitech en HyperX. We verkopen ze zowel draadloos als bekabeld. Ga voor de ultieme game-ervaring en koop nu uw gaming headset!

Gaming headsets voor de beste spelbeleving

Hier bestelt u gaming headsets waarmee u het maximale uit uw videogames haalt. Gaming headsets leveren een uitstekende geluidskwaliteit en stellen u in staat om te communiceren met andere spelers. Hulp nodig bij het kopen van de juiste gaming headset? We helpen u graag op weg.

Eigenschappen van een goede gaming headset

Tijdens het gamen is het geluid een van de belangrijkste elementen. U wilt maximaal opgaan in de spelervaring en bovendien snel kunnen schakelen met teamgenoten. Een goede gaming headset voldoet daarom aan onderstaande punten:
  • Hoge geluidskwaliteit
    De geluidsweergave bepaalt de spelbeleving. Het beste kiest u voor een headset met een surroundsysteem of surround sound. Let er ook op dat u eenvoudig het volume kunt aanpassen, bijvoorbeeld via een tandwieltje of knoppen op één van de oorschelpen.
  • Microfoon
    Met een ingebouwde of buigzame microfoon communiceert u met medespelers. Essentieel tijdens het gamen. Het speciale ‘flip to mute’-systeem maakt het heel eenvoudig om de microfoon te dempen. Hiermee schakelt de microfoon direct uit wanneer u de microfoonarm dichtklapt.
  • Hoog comfort
    Gaming headsets zijn het meest comfortabel als ze lichtgewicht zijn. Het is bovendien belangrijk dat ze zachte, ademende oorkussens hebben en verstelbaar zijn. Ook is de hoofdband is bij voorkeur gewatteerd, zodat u de gaming headset langere tijd kunt dragen.

Compatibiliteit van gaming headsets

Controleer bij het kopen van een gaming headset altijd of deze compatibel is met uw game console. Voor draadloze exemplaren is dit vaak geen probleem, maar vooral bij bekabelde gaming headsets adviseren we om de aansluiting goed te checken. Meestal is dit een usb-aansluiting of een 3,5 mm jack. Enkele gaming headsets zijn specifiek ontworpen voor PlayStation of Xbox, dus houd hier ook rekening mee.

Bekabelde of draadloze gaming headset?

Voor optimale geluidskwaliteit adviseren wij een gaming headset met draad, want hierbij wordt het geluid door de kabel vervoerd naar de headset. Dit zorgt voor een stabiel signaal. Kiest u voor een draadloze gaming headset? Dan profiteert u van maximale bewegingsvrijheid tijdens het gamen én in de pauzes. U kunt de headset dan gerust om uw nek laten bungelen, als u even wat drinken gaat pakken. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken om draden die in de knoop raken.

Relevante producten

Veelgestelde vragen

Wat is een goede gaming headset met microfoon?

Gaming headsets van Logitech hebben een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. De G Pro X heeft bijvoorbeeld surround sound en een ingebouwde microfoon, is ruim verstelbaar en geschikt voor diverse spelcomputers en apparaten. U bestelt deze gaming headset voor de laagste prijs op 123inkt.nl.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een gaming headset?

Een goede gaming headset voldoet aan de volgende punten:
  • Hoge geluidskwaliteit
  • Ingebouwde microfoon
  • Hoog comfort
  • Compatibiliteit met uw spelcomputer
  • Verbindingsmogelijkheid (draadloos of kabel) die bij u past
Op 123inkt.nl leest u een uitgebreid advies voor het kopen van een gaming headset.


Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord-pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.