123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Dymo LetraTag


Verschillende Dymo LetraTag beletteringssystemen koopt u hier met de laagsteprijsgarantie. U kiest Dymo LetraTag labelprinters met onder andere bluetooth en wifi om snel draadloos te printen. Bestel vandaag en ontvang hem morgen al thuis!


Dymo LetraTag beletteringssystemen kopen met de laagsteprijsgarantie

Houd uw huis, kantoor- of hobbyruimte netjes en georganiseerd door te werken met een Dymo LetraTag labelprinter. Met deze handige beletteringssystemen maakt u duidelijke en duurzame labels in verschillende kleuren, formaten en stijlen. Zo categoriseert u uw boeken, mappen, schriften, cd’s en dvd’s.

De functies van een Dymo LetraTag beletteringssysteem

De Dymo LetraTag labelprinters zijn compact, draagbaar en speciaal ontworpen voor gebruik onderweg, op locatie of kantoor. Ze zijn makkelijk te bedienen en hebben een duidelijk display waarop u het eindresultaat ziet. U kiest uit verschillende modellen, afhankelijk van uw voorkeur voor toetsenbord en functies.

In ons assortiment vindt u naast de reguliere beletteringssystemen ook Dymo LetraTag labelprinters met bluetooth. Hiermee kunt u labels printen via de Dymo-app. Deze installeert u op uw smartphone.

Verschillende stijlen realiseren met een Dymo LetraTag labelprinter

Met een Dymo LetraTag beletteringssysteem kiest u uit 5 lettergroottes, 7 letterstijlen en 5 kaders. U maakt ook gebruik van meer dan 150 symbolen, waaronder cijfers, leestekens, emoticons, dieren en planten. Druk uw labels horizontaal of verticaal af. Als u de labels op een raam wilt plakken, kunt u ook in spiegelbeeld afdrukken. U kunt op 2 regels printen, met een maximale printhoogte van 4,7 mm. Dymo LetraTag beletteringssystemen hebben verschillende printsnelheden. Als u het beletteringssysteem zakelijk gebruikt, raden wij aan om een Dymo LetraTag te kopen met een printsnelheid van minimaal 10 mm/sec.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Waar koop ik Dymo LetraTag beletteringssystemen?

Bij 123inkt.nl koopt u verschillende Dymo LetraTag beletteringssystemen. U kiest uit verschillende soorten: met bluetooth, voor thuisgebruik en speciaal voor op kantoor. Bestelt u voor 23.59 uur, dan heeft u uw bestelling morgen al in huis!

Wat is een Dymo LetraTag beletteringssysteem?

Een Dymo LetraTag beletteringssysteem is een apparaat om labels te maken en printen. U kunt de labels gebruiken om spullen te organiseren. Een beletteringssysteem heeft een toetsenbord, een scherm en een printer.

Heeft u nog vragen over het bestellen van een Dymo LetraTag beletteringssysteem? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.