123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Lamineerhoezen

Zoekt u naar een manier om belangrijke documenten extra te beschermen, of maakt u binnenkort uw eigen decoratie of placemats? De mogelijkheden zijn eindeloos met de juiste lamineerhoezen! Bij ons vindt u verschillende soorten en maten.

1 - 0 van 0

Lamineerhoezen

Goedkope lamineerhoezen voor elk document

Door met een lamineermachine documenten te lamineren, ook wel plastificeren genoemd, worden ze voorzien van een extra beschermende laag plastic. Dat betekent dat ze veel langer in goede staat blijven en bestand zijn tegen vocht, vuil en stof.

U kunt diverse soorten documenten lamineren. Denk aan belangrijke papieren, hand-outs voor een kwartaalmeeting, naamkaartjes, personeelsbadges en meer. Bij 123inkt kunt u terecht voor diverse soorten en maten lamineerhoezen, van A2- tot A7-formaat.

Worden uw documenten in de buitenlucht gebruikt? Dan zijn UV-bestendige lamineerhoezen aan te raden. Wilt u gemakkelijk en snel uw creaties ophangen? Kies dan voor zelfklevende lamineerhoezen, deze zijn verkrijgbaar in mat of glanzend plastic. Gaat u voorwerpen lamineren die klein zijn, of juist een afwijkende vorm hebben? Gebruik dan dragers voor lamineerhoezen.
Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.