123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Matlak markers

Met Edding matlak markers tekent u de mooiste decoraties op bijvoorbeeld hout of bloempotten. Koop dus nu uw deco marker online! Welke kleur kiest u?

1 - 0 van 0

Matlak markers

Matlak markers in alle kleuren koopt u hier

Matlak markers van edding zijn zeer geschikt om te schrijven of tekenen op ruwe oppervlakken, zoals terracotta, linnen of karton. Ze worden daarom ook wel decoratiemarkers genoemd. En dat is terecht, want met de matlakmarkers personaliseert u eenvoudig allerlei accessoires in én om uw huis. Wat dacht u van eigen toevoegingen aan bloempotten, houtsnijwerk of kistjes? Voeg voor een sprankelend effect wat glitters toe of maak het geheel af met andere decoratiematerialen.

Matlak markers in twee diktes

Matlak markers zijn er in twee verschillende diktes: de edding 4040 met een dunne punt of de edding 4000 met een dikke punt. Natuurlijk kunt u kiezen voor de dikte die het best past bij uw decoratie, maar het is ook erg verrassend om in één kunstwerk met zowel de edding 4040 als de edding 4000 te werken. Tekeningen in verschillende diktes geven namelijk een leuk, speels effect! Ook qua kleuren hoeft u tijdens het decoreren geen concessies te doen. Van oranje tot paars en zelfs zilver en goud: beide deco markers zijn in veel kleuren beschikbaar.

Decoratie markers voor binnen en buiten

De matlak marker dankt zijn naam aan de speciale inkt. Deze is namelijk zeer dekkend en wrijfvast, waardoor een mat en gelakt resultaat ontstaat. Omdat de inkt in deze deco markers bovendien licht- en weerbestendig is, maakt u zowel binnen als buiten versieringen die erg duurzaam zijn. Wilt u buitenshuis ook op andere oppervlakken decoreren of markeren? Neem dan een kijkje bij onze speciale outdoor markers.
Als u nog vragen heeft over het bestellen, bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag even verder.