123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Postweegschalen


Een post- of pakketweegschaal is onmisbaar voor iedereen die vaak pakketten verstuurt. Koop nu een weegschaal zodat u zeker bent van het gewicht en zo uw pakketten juist kunt frankeren. Wij hebben een weegschaal voor iedere vorm van post, van brieven tot zware pakketten. 


Koop een weegschaal bij 123inkt en maak wegen gemakkelijk

Welke weegschaal past het beste bij u? Hiervoor is het van belang om te kijken naar wat voor voorwerpen u vaak weegt. De weegschalen verschillen in nauwkeurigheid en het weegbereik. Afhankelijk van deze eigenschappen kunt u achterhalen welke weegschaal voor u geschikt is.

  • Brievenweegschalen hebben een wat lager weegbereik dan de pakketweegschalen, omdat brievenbuspost vaak onder de 5kg valt. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en dankzij het display scherm kunt u het gewicht van de brief makkelijk aflezen. Door de lage gewichten van brieven is de nauwkeurigheid aanzienlijk preciezer dan die van een pakketweegschaal. Hierdoor is er weinig afwijking mogelijk tussen het daadwerkelijke en het gewogen gewicht.

  • Postweegschalen zijn voorzien van een digitale display met hold-functie. Doordat de pakketten die u hier op weegt zwaarder en groter zijn dan bijvoorbeeld een brief, kan het voorkomen dat u door het formaat het display niet goed kan zien. Dankzij de hold-functie blijft het gewicht langere tijd zichtbaar, zodat u tijd heeft het pakket van de weegschaal te verwijderen voordat u het gewicht afleest.

  • Ons assortiment bevat ook precisieweegschalen, waarmee u tot 0,1 gram nauwkeurig kunt meten. Ideaal voor het wegen van lichtgewicht objecten zoals bijvoorbeeld kruiden. De precisieweegschaal is er ook in een pocket variant, waardoor u hem makkelijk met u meeneemt. 

  • Dymo pakketweegschalen zijn voorzien van Dymo Scale Software. Hiermee kunt u de weegschaal met uw computer verbinden en koppelen aan de software van pakketbedrijven. De pakketweegschalen zijn ook voorzien van een afneembaar display, zodat u het display uit de hand kan aflezen. Kies voor gemak met een van de weegschalen uit ons assortiment

Voor al uw wegingen heeft 123inkt een geschikte weegschaal. Bestel eenvoudig de weegschaal die u nodig heeft. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis!


Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.