123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

A6 spiraalblokken


Gelinieerde A6-formaat spiraalblokken voor al uw aantekeningen bestelt u hier voor de scherpste prijs. De notitieboeken hebben een afmeting van 10,5 x 14,8 cm en zijn gemakkelijk mee te nemen. Bestel vandaag vóór 23.59 uur, dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag al in huis!

Koop gelinieerde A6 spiraalblokken voor al uw notities

Een gelinieerd A6 spiraalblok is voorzien van lichtblauwe lijnen. Deze helpen u recht te schrijven. Hierdoor zijn uw teksten netjes uitgelijnd en goed leesbaar. U kunt bovendien direct beginnen met schrijven zonder eerst zelf lijnen te tekenen. U gebruikt een spiraalblok onder andere voor het maken van aantekeningen, boodschappen- en takenlijsten.

De papieren van spiraalblokken zijn gebonden met een spiraal. Hierdoor legt u het notitieblok gemakkelijk voor u open en zijn beide pagina’s naast elkaar te lezen. De spiraal zorgt ook voor een soepele bladzijde omslag. Zo vindt u snel de juiste notities. Ons gelinieerde A6 spiraalblok bevat 70 grams papier. Dit houdt in dat het papier geschikt is voor potloden en balpennen. Bestel een spiraalblok met dikker papier om te voorkomen dat de inkt van uw vulpen (minimaal 80 grams), marker of markeerstift (minimaal 100 grams) doordrukt.

De voordelen van gelinieerde spiraalblokken in A6-formaat

Gelinieerde A6 spiraalblokken hebben een handig, compact formaat van 10,5 x 14,8 cm. Deze kleine notitieboeken passen in iedere rugzak, handtas of laptoptas. Dankzij het handzame A6-formaat neemt u uw spiraalblok met lijnen overal mee naartoe. Als u veel telefoneert is het handig om uw notitieboek met een balpen naast de telefoon neer te leggen. Zo kunt u altijd een snelle notitie maken. Ook voor het maken van boodschappenlijstjes is het handig een A6 spiraalblok in huis te hebben. Bent u van plan veel aantekeningen te maken? Dan zijn A4-formaat spiraalblokken ideaal. Deze bieden nog meer ruimte voor al uw teksten.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Waar koop ik gelinieerde spiraalblokken in A6-formaat?

Bij 123inkt.nl bestelt u A6 spiraalblokken met lijnen voor de allerbeste prijs. De blokken hebben een compact formaat, zodat u ze gemakkelijk meeneemt. Dankzij de handige spiraal vindt u snel de juiste pagina.

Waarvoor gebruik ik een A6 spiraalblok?

Door het kleine formaat zijn A6 spiraalblokken ideaal voor het maken van snelle notities. Gebruik ze voor het maken van een boodschappen- of to-do-lijst, het opschrijven van ideeën of contactgegevens of het bijhouden van een reisdagboek.


Heeft u nog vragen over het bestellen van gelinieerde A6 spiraalblokken? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.