123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

A5 spiraalblokken

Bestel hier uw A5 spiraalblokken met lijntjes. In ons assortiment vindt u verschillende kleuren en merken, zoals Oxford, Multo, Atoma, Kangaro en ons goedkopere huismerk. De gelinieerde A5 spiraalblokken zijn beschikbaar in verschillende papiergewichten. Zo vindt u de gelinieerde A5 spiraalblokken met 60, 70 en 90 grams papier. Als u voor 23.59 uur bestelt, dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis!

1 - 15 van 15

A5 spiraalblokken kopen met lijnen - Laagsteprijsgarantie

De A5 spiraalblokken met lijnen op deze pagina zijn veelzijdig en geschikt voor allerlei toepassingen. Ze zijn perfect voor het maken van aantekeningen of notulen, ook als u onderweg bent. Door het compacte formaat passen de spiraalblokken met lijnen in A5-formaat makkelijk in een rugtas of zelfs in een kleine handtas. Bij ons profiteert u altijd van de laagsteprijsgarantie, welk spiraalblok u ook kiest.

Een gelinieerd A5 spiraalblok met het perfecte papiergewicht

De gelinieerde A5 spiraalblokken op onze pagina vindt u in verschillende papiergewichten. De keuze tussen 60, 70 en 90 grams papier hangt af van uw specifieke behoeften en voorkeuren.
  • 60 grams papier: Dit papier is dun en licht, waardoor het makkelijk mee te nemen is en weinig extra gewicht toevoegt. Dit is vaak goedkoper dan zwaardere papiersoorten en kan dus een economische keuze zijn. Het papier kan wel doorschijnen. Dit gebeurt vooral bij het gebruik van markers of stiften met een hogere dichtheid. Dit kan invloed hebben op de leesbaarheid van de teksten en kan ervoor zorgen dat de inkt erg doordrukt. Gebruik dit papier het liefst met een potlood .
  • 70 grams papier: Dit papier is steviger dan 60 grams papier en is geschikt om te gebruiken met balpennen en potloden. Het papier kan iets doorschijnen, maar niet zoveel als bij 60 grams papier.
  • 90 grams papier: Dit papier is dikker en steviger dan de twee eerstgenoemde papiersoorten. Het papier kan dan ook vulpennen aan, zonder dat het zal doordrukken.
Alle gelinieerde A5 spiraalblokken vindt u hier met een spiraalrug of kopspiraal. Aangezien het papier geen perforaties heeft, bergt u dit het beste op in een projectmap of elastomap.
druppie geeft een tip
TIP!
Wij raden aan om een A5 gelinieerd spiraalblok te kopen met een scheurlijn, zoals van ons voordelige huismerk. De scheurlijn zorgt ervoor dat de vellen makkelijk kunnen worden uitgescheurd.

A5+ spiraalblokken met lijntjes gebruiken

Naast het standaard A5-formaat (148 x 210) bieden wij ook A5+ aan. A5+ is een iets grotere variant van het A5-formaat. Het heeft een afmeting van 255 x 162 mm. A5+ heeft een schrijfoppervlak wat precies het formaat van A5 heeft. Door de extra witruimte eromheen wordt het een A5+-formaat. Normaal A5 heeft een schrijfoppervlak dat kleiner is dan A5. De witruimte hier zorgt ervoor dat het daadwerkelijk A5-formaat is.

Handig om mee te bestellen

Waar koop ik A5 spiraalblokken met lijnen?

Bij 123inkt.nl koopt u een A5 gelinieerd spiraalblok met de laagsteprijsgarantie. Wij bieden een breed assortiment aan spiraalblokken aan in verschillende merken, prints en papiergewichten. De spiraalblokken van ons voordelige huismerk hebben een scheurlijn, maar geen perforaties, waardoor het papier in een elastomap past.

Hoe scheur ik gelinieerd A5 papier uit een spiraalblok?

Als uw A5 gelinieerd spiraalblok voorzien is van een scheurrand, dan vouwt u het papier eerst dubbel op de scheurrand. Hierdoor kunt u in één keer het papier scheuren, zonder dat het kapot zou gaan.

Heeft u nog vragen over het bestellen van gelinieerde A5 spiraalblokken? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.