123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

A7 spiraalblokken

Bestel hier uw compacte A7 spiraalblokken met gelinieerde pagina’s. Deze spiraalblokken passen perfect in uw broekzak of achterzak. Zo kunt u altijd en overal makkelijk notities en kleine tekeningen maken. Bestelt u voor 23.59 uur? Dan is uw bestelling de volgende dag al in huis!

Gelinieerde A7 spiraalblokken kopen - Altijd de laagste prijs

Met de handige A7 gelinieerde spiraalblokken legt u altijd belangrijke notities vast, waar u ook bent. Licht, klein formaat, handig en veelzijdig, dus perfect voor dagelijks gebruik. Of u nu onderweg bent of simpelweg een boodschappenlijstje moet maken. Bij ons profiteert u altijd van de laagsteprijsgarantie op al uw bestellingen.

Een A7 gelinieerd spiraalblok is compact en lichtgewicht

Met een afmeting van 74 x 105 mm is een A7 spiraalblok zeer compact, draagbaar en licht. Het past gemakkelijk in uw zak, tas of zelfs in de kleinste vakken van uw jas. Of u nu onderweg bent, op school zit of op kantoor werkt, u heeft altijd een handig schrijfblok binnen handbereik.

De A7 spiraalblokken met lijnen zijn geschikt voor balpennen en potloden. Houd er rekening mee dat u niet met markeerstiften of vulpennen gaat schrijven op het papier. De inkt kan doordrukken in het papier.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Zijn de A7 gelinieerde spiraalblokken voorzien van perforaties?

De gelinieerde A7 spiraalblokken hebben perforaties, waardoor het papier makkelijk af te scheuren is. We raden u aan om de pagina eerst te vouwen op de scheurrand en daarna pas af te scheuren.

Waar koop ik gelinieerde A7 spiraalblokken?

Bij 123inkt.nl koopt u A7 spiraalblokken met lijnen, met de laagsteprijsgarantie. Plaats uw bestelling voor 23:59 uur, dan heeft u deze de volgende dag al in huis!

Heeft u vragen over het bestellen van gelinieerde A7 spiraalblokken? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.