123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Tafelflipovers

Tafelflipovers zijn onmisbaar als visuele ondersteuning van uw presentaties en meetings. Ook maken ze uw verhaal overzichtelijker en interactiever. Koop hier liggende en staande tafelmodel flipovers op A3, A4 en A5 formaat!

1 - 0 van 0

Tafelflipovers

Tafelflipover bestellen? Bekijk ons voordelige assortiment

Onze topkwaliteit tafelmodel flipovers zijn handige presentatiemappen. U zet een tafelflipover tijdens uw presentatie eenvoudig neer op een vergadertafel of bureau. Ze nemen weinig ruimte in en zijn daardoor vooral geschikt voor presentaties in kleine kring, zoals cursussen, verkoopgesprekken en meetings.  

Voordelen van tafelflipovers

Toehoorders onthouden informatie van een flipover beter en uw publiek blijft geconcentreerder luisteren. Uw presentaties worden overzichtelijker als u de belangrijkste punten ter ondersteuning op een tafelflipover toont. Omdat de informatie bij uw gesprekspartners beter blijft hangen, zullen zij eerder vragen stellen en inhaken op uw verhaal. Flipovermappen geven uw presentaties zo ook een interactiever karakter. 

Uitgebreid assortiment tafelmodel flipovers

Bij ons vindt u tafel flipcharts voor liggende en voor staande documenten. Tafelflipovers in een staand design zijn er in A3 en in A4 formaat, liggende tafelmodel flipovers zijn er in A3, A4 en A5 grootte. Tenslotte kiest u tussen flipovermappen met rillstab-mechaniek of 4-rings systeem. Beide technieken helpen u om de pagina’s soepel om te slaan. Tip: bestel er ook direct eenvoudig extra bijpassende insteekhoezen en papier bij. 

Welk formaat tafelflipover is het meest geschikt voor mij?

Welk formaat flipovermap het beste bij u past, hangt af van uw situatie. Als u regelmatig onderweg bent om cursussen of presentaties te geven, is een tafelflipover op A4 of A5 formaat de beste keuze.

Geeft u vaak presentaties in een grotere ruimte op kantoor? Dan adviseren wij u om een tafelmodel flipover te bestellen op A3 formaat. Dan kunnen alle toehoorders uw sheets goed zien. Wilt u zeker weten dat uw presentaties altijd goed zichtbaar zijn? We hebben ook staande flipovers en grote whiteboards in ons assortiment.

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u een vraag over het bestellen van een tafelflipover? Bekijk dan eens onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier staan de antwoorden op veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u graag op weg.