123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Tape

Met de juiste tape kunt u vrijwel alles vastplakken, opplakken of afplakken. Wij helpen u daarbij! Bekijk ons grote assortiment, van ducttape tot washi tape, en bestel direct de tape die u nodig heeft.

1 - 0 van 0

Tape

De beste tape kopen voor elk project

Met de geschikte tape wordt elke klus een succes. Of het nu gaat om het stevig verpakken van een pakket met verpakkingstape of het versieren van een notitieboek met washitape: op deze pagina vindt u tape in alle soorten en maten. Weet u niet precies wat de geschikte tape voor uw project is? We lichten de populairste (én handigste) tapes hieronder verder toe.

Meest gebruikte tapes

Een aantal tapes komt altijd van pas voor algemeen gebruik. Denk bijvoorbeeld aan:
  • Verpakkingstape voor het stevig verpakken van pakketten en dozen. Verpakkingstape is zowel bruin als transparant verkrijgbaar en u bestelt bij ons direct de juiste tape dispenser mee.
  • Dubbelzijdige tape heeft kleefkracht aan beide zijden van de tape en is ideaal voor het ophangen van posters of het inplakken van foto’s. De bredere variant is nog sterker en wordt gebruikt om vloerbedekking of tapijt vast te plakken.
  • Ducttape is een allround tape die zo breed toepasbaar is, dat het handig is om altijd een rol bij de hand te hebben. Of het nu gaat om kleine reparaties, dozen dichtplakken of dingen bij elkaar binden: met ducttape kan het allemaal.

Tape voor het klussen

Bij het klussen wordt ducttape vaak gebruikt voor algemene zaken, maar voor veel toepassingen is er ook een specifieke tape ontwikkeld. Zo bestaat er onder andere:
  • Montagetape is sterker en heeft meer kleefkracht dan andere tapes. U gebruikt montagetape voor het ophangen van objecten. Houd hierbij rekening met de ondergrond, want er zijn speciale varianten voor bijvoorbeeld gevoelige oppervlakken, tegels, metaal of baksteen.
  • U gebruikt verwijderbare schilderstape voor het afplakken van randen, plinten of andere oppervlakken tijdens het schilderen.
  • Met watervaste tape kunt u probleemloos aan de slag in vochtige ruimtes, zoals badkamers of keukens. Deze tape plakt ook goed op tegels en metaal.
  • Transparante tape helpt u bij het onzichtbaar afwerken van de details tijdens het klussen. Met doorzichtige tape bevestigt u bijvoorbeeld transparante objecten op een eveneens transparante ondergrond, zoals een ruit of spiegel.

Creatief met tape

Naast praktisch nut heeft tape vaak ook een decoratief doel. Gaat u creatief aan de slag? Bekijk dan zeker de volgende tapes:
  • Geen knutselproject zonder plakband! Voor rechttoe-rechtaan plakwerk blijft standaard plakband vaak de beste keuze.
  • Voor een kleurrijk alternatief kunt u ook washitape gebruiken. Deze smalle tape is versierd met allerlei decoraties en kleuren, waardoor u uw creativiteit de vrije loop kunt laten.
  • Smalle dubbelzijdige tape en kleefpads zijn ideaal voor het inplakken van foto’s of andere herinneringen in fotoboeken, agenda’s of schriften.
  • Met behulp van magnetische tape deelt u whiteboards of scrumboards overzichtelijk in in vlakken of secties. Deze tape kunt u ook beschrijven met een marker.

Waarschuwingstapes

Tot slot bestelt u in onze webshop allerlei soorten waarschuwingstape. Denk hierbij aan afzetlint om op te hangen, maar ook aan vloermarkeringstape en verpakkingstape die breekbare pakketten markeert. Bekijk ook ons aanbod veiligheidsproducten voor de werkvloer, als u wilt zorgen voor een veilige werkplek.

Veelgestelde vragen

Welke tape heb ik nodig?

De meeste tapes zijn gericht op een bepaald doel. Bedenk dus altijd eerst waarvoor u de tape gaat gebruiken én op welke ondergrond u gaat plakken. Wilt u iets repareren of stevig vastplakken? Dan is ducttape vaak een goede en breed toepasbare keuze. Bij 123inkt assisteren we u graag bij het vinden van de geschikte tape.

Wat is de sterkste tape?

Pattex Power Tape staat bekend als een van de sterkste tapes op de markt, dankzij een unieke combinatie van textiel en lijm. Ook de Tesa Powerbond Ultra Strong heeft een zeer hoge kleefkracht. Deze tape is bovendien dubbelzijdig, waardoor u hiermee objecten met een gewicht tot 6 kg aan de muur bevestigt! Beide tapes bestelt u voor de laagste prijs bij 123inkt.


Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk dan of uw antwoord op de 'Vraag en antwoord' pagina staat. Staat uw vraag er niet tussen? Dan helpt onze klantenservice u graag verder.