123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Webcams

Webcams zijn ideaal om te gebruiken tijdens online vergaderingen. Steeds meer mensen werken een of meerdere dagen thuis. Met dank aan webcams kunnen vergaderingen ook vanuit huis doorgaan. Bij ons koopt u een webcam die gecertificeerd is voor het bedrijfsleven.


1 - 15 van 15

Webcam kopen?

Een webcam kan erg prettig zijn tijdens het deelnemen aan een vergadering. Hiermee verbindt u uzelf met uw collega's en kunt u makkelijker op elkaar inspelen. Gezichtsuitdrukkingen kunnen zien tijdens een gesprek helpt bij het juist interpreteren van wat er gezegd wordt. Een vergadering zonder elkaar te zien, kan resulteren in miscommunicatie.

 

De Logitech Brio webcam is gecertificeerd voor het bedrijfsleven en hierdoor een onmisbare accessoire voor de thuiswerker. Dankzij de RightLight technologie past het beeld zich aan uw omgeving aan en zorgt het voor het beste licht. Met deze webcam kunt u videobellen, video's streamen of video's opnemen in 4k ultra HD. Ook is gezichtsherkenning mogelijk, waardoor u bijvoorbeeld eenvoudig kunt inloggen op Windows Hello. 

 

De webcam is voorzien van een verstelbare bevestigingsclip, twee ingebouwde microfoons en een USB aansluiting. Hiermee sluit u de webcam met gemak aan op uw monitor, notebook of tablet.

 

Bestel nu een webcam bij 123inkt en maak uzelf zichtbaar. Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis!


Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Wordt uw vraag daar niet beantwoord? Dan helpt onze klantenservice u graag verder.