123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

LabelWriter 450

Of u nu uw (thuis)kantoor reorganiseert of de regelmatig adresstickers nodig hebt: met de Dymo LabelWriter 450 etiketten kunt u alle kanten op. Bestel vandaag de etiketten voor uw volgende project!
1 - 0 van 0

LabelWriter 450

Bestel uw Dymo LabelWriter 450 etiketten

Wij bieden een breed assortiment van verschillende Dymo LabelWriter 450 etiketten, zodat u altijd de juiste etiketten en labels kunt vinden voor uw volgende project.

Dymo LabelWriter 450 Adresetiketten
Verschillende verzendingen vragen om verschillende formaten adresetiketten. Voor het verzenden van kleinere items, zoals enveloppen, zijn de standaard etiketten zeer geschikt. Met de brede etiketten adresseert u enveloppen van A4-formaat, bestandsmappen of dozen.

Etiketten voor iedere gelegenheid
Wanneer u uw etiketten voor veel verschillende doeleinden gebruikt, zijn multifunctionele etiketten ideaal. Hierdoor hoeft u niet steeds een andere rol etiketten in uw LabelWriter te doen, maar kunt u altijd direct aan de slag! Voor evenementen en bijeenkomsten raden wij de zelfklevende naambadges aan. Deze drukt u eenvoudig af en laten geen lijmresten achter op kleding, maar geven toch een professionele touch aan uw event.

Ook voor het organiseren van uw (thuis)kantoor zijn er verschillende Dymo LabelWriter etiketten beschikbaar. Zo print u nette labels voor de rug van uw ordners of maakt u mooie etiketten voor uw hangmappen. Label met onze etiketten ook uw CDs en DVDs.

Duurzame etiketten gaan extra lang mee
De Dymo LabelWriter 450 duurzame etiketten gaan lang mee. Deze etiketten zijn bestand tegen scheuren, vocht, verschillende soorten chemicaliën en hoge en lage temperaturen, zodat u zeker weet dat het etiket lang mooi en leesbaar blijft.

Naast de Dymo LabelWriter 450 etiketten hebben wij ook een ruim aanbod aan etiketten voor andere Dymo labelprinters. U kunt eenvoudig het juiste etiket vinden door te zoeken op etiket nummer of op belettering- en labelsysteem.

Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder. Fotolijst