123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

A4 collegeblokken


Bestel geruite collegeblokken in A4-formaat met de laagsteprijsgarantie. In ons assortiment vindt u collegeblokken in verschillende kleuren, met perforatiegaten, ruiten in 5 mm of 10 mm en spiraalbinding. Vandaag besteld, volgende dag in huis!

1 - 23 van 23

Koop geruite A4 collegeblokken voor de laagste prijs

Een geruit A4 collegeblok heeft doorgaans ruiten van 5 x 5 mm. Het ruitenpatroon is ideaal voor het maken van (wiskundige) berekeningen of het tekenen van grafieken, diagrammen en hoeken. Geruite collegeblokken komen daarom goed van pas tijdens de wiskunde, reken-, natuurkunde-, scheikunde- of economieles. Naast collegeblokken met 5 x 5 mm ruiten, bieden wij ook rekenblokken met grote ruiten van 10 x 10 mm. Deze blokken zijn erg handig voor het visualiseren van informatie en het maken van technische tekeningen.

Wij adviseren u om voor elk vak een apart geruit collegeblok te gebruiken. Bestel daarom een voordeelpakket met 5 rekenblokken van het 123inkt huismerk. Zo ordent u gemakkelijk uw aantekeningen. Ook handig: plak op ieder blok een schooletiket om nog sneller de juiste informatie erbij te pakken en direct te zien voor welke les het rekenblok bedoeld is.

A4 geruite collegeblokken

Onze A4 collegeblokken met ruitjespatroon zijn allemaal voorzien van een stevige spiraalbinding. U bladert zo moeiteloos door de pagina’s en vindt gemakkelijk de juiste berekeningen. In tegenstelling tot spiraalblokken hebben collegeblokken perforatiegaten. Hierdoor kunt u een pagina uitscheuren en hem vervolgens eenvoudig opbergen in uw map. Belangrijke notities en tekeningen blijven zo netjes bewaard. Afhankelijk van het aantal ringen in uw map, zoals een ringband, kiest u een collegeblok met 4, 21 of 23 perforatiegaten.
druppie geeft een tip
TIP!
Kiest u voor een geruit collegeblok met scheurrand? Zorg er dan eerst voor dat u de scheurlijn vouwt. Zo scheurt u het vel netjes en nóg makkelijker uit.

Naast een verschillend aantal perforatiegaten, zijn onze A4 collegeblokken met ruitpatroon verkrijgbaar in allerlei kleuren. Kies voor een collegeblok met hoekelastieken of een elastische band zodat uw blok goed dicht blijft zitten. Een rekenblok met verplaatsbare tabbladen is onmisbaar als u uw aantekeningen wilt ordenen.

A4 en A4+ collegeblokken met ruiten

Wij hebben zowel A4 als A4+ collegeblokken met ruiten. De standaard A4-formaat geruite collegeblokken hebben een afmeting van 21 x 29,7 cm. De vellen van deze rekenblokken zijn zo groot als een A4. Elke pagina bestaat uit ruiten en witruimtes. Hierdoor is het geruite deel kleiner dan A4-formaat. Bij een A4+ collegeblok is het gedeelte met ruiten even groot als een A4-pagina. Door dit grotere deel en de witruimtes is A4+ daardoor net wat groter dan standaard A4-formaat. U heeft hierdoor meer ruimte voor aantekeningen.

Andere klanten bestelden dit ook

Veelgestelde vragen

Waar koop ik goedkope A4 collegeblokken met ruiten?

De goedkoopste geruite collegeblokken in A4-formaat bestelt u bij 123inkt.nl. Wij hebben een breed assortiment aan collegeblokken met 5 x 5 of 10 x 10 mm ruiten. Onze blokken hebben een spiraalbinding en handige perforatiegaten.


Heeft u nog vragen over het bestellen van geruite A4 collegeblokken? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.