123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

A4 spiraalblokken


Bestel hier uw geruite spiraalblokken in A4-formaat. In ons assortiment vindt u verschillende kleuren, designs en merken, zo kiest u altijd een spiraalblok dat perfect bij u past. De geruite A4 spiraalblokken zijn gemaakt van 90 grams papier, geschikt voor potloden, vulpennen en balpennen. Bestelt u voor 23.59 uur? Dan is uw bestelling de volgende dag al in huis.

1 - 16 van 16

A4 geruite spiraalblokken kopen doet u voor de laagste prijs

De A4 spiraalblokken met ruiten zijn veelzijdig en geschikt voor verschillende toepassingen. Ze zijn perfect voor het maken van grafieken, tabellen of wiskundige vergelijkingen. Bij ons profiteert u altijd van de laagsteprijsgarantie op de aanschaf van spiraalblokken. Wij raden u aan meerdere spiraalblokken te bestellen, dan heeft u voor iedere toepassing een ander spiraalblok. Daarom vindt u op deze pagina ook voordelige multipacks A4 geruite spiraalblokken. Plak een handig schooletiket op uw spiraalblokken om gemakkelijk onderscheid te maken. Zo ziet u in één oogopslag van wie het spiraalblok is en wat voor informatie het bevat.

Geruite A4 spiraalblokken gebruiken met verschillende soorten pennen

Spiraalblokken zijn te koop in verschillende papiergewichten. Het gewicht van het papier heeft invloed op wat voor soort pennen u kunt gebruiken. Wij raden u af dikke stiften te gebruiken op minder dan 100 grams papier. Bij deze papiergewichten drukt de inkt van uw stift door. Om er zeker van te zijn dat u altijd het juiste geruite spiraalblok in A4-formaat kiest, vindt u op een rij voor welk papiergewicht u welke soort pen kunt gebruiken:
  • 60 grams papier: potloden
  • 70 grams papier: balpennen
  • 80 grams papier: vulpennen
  • 100 grams papier: markers en markeerstiften
Het is dus belangrijk om het juiste papiergewicht te kiezen. Ga na wat voor soort pennen of stiften u gaat gebruiken en pas daar uw papier op aan.

Pagina’s uit een A4 geruit spiraalblok scheuren

De vellen papier in een spiraalblok zijn makkelijk uit te scheuren door de perforaties in het papier. Het grote verschil tussen een spiraalblok en een collegeblok is dat de eerstgenoemde geen perforatiegaten heeft. Wij raden u daarom aan om de vellen papier op te bergen in een elastomap of waaiermap. Zo kunt u altijd uw papieren makkelijk terugvinden.

Het verschil tussen A4- en A4+-formaat

A4 is het meest bekende en veelgebruikte papierformaat in de wereld. De afmeting van A4-papier is 210 x 297 mm. Het wordt vaak gebruikt voor documenten, afdrukken, kopieën en notities. A4+ is een minder gebruikelijk formaat. De afmeting van A4+ is 225 x 297 mm. Het is langer dan het standaard A4-formaat, maar de breedte blijft hetzelfde. Het voordeel van A4+ is dat het daadwerkelijke schrijfoppervlak overeenkomt met A4-formaat. Een normaal A4-spiraalblok heeft een schrijfoppervlak dat kleiner is dan A4.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Wat zijn de afmetingen van een A4 geruit spiraalblok?

Een standaard A4-spiraalblok heeft een afmeting van 210 x 297 mm. A4+ daarentegen heeft een afmeting van 225 x 297 mm. Dit is wat langer dan het standaardformaat. Bij 123inkt.nl koopt u beide formaten geruite spiraalblokken met de laagsteprijsgarantie.

Is het papier van een geruit A4 spiraalblok geschikt voor zowel pen als potlood?

Dat is afhankelijk van het papiergewicht. Hoe lichter het papier, des te meer inkt het papier door zal laten. Om de goede keuze te maken ziet u hier bij welk papiergewicht u wat voor soort pen of potlood kunt gebruiken:
  • 60 grams papier: potloden
  • 70 grams papier: balpennen
  • 80 grams papier: vulpennen
  • 100 grams papier: markers en markeerstiften
Heeft u vragen over het bestellen van geruite A4 spiraalblokken? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.