123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

A4 spiraalblokken


Bestel hier A4 spiraalblokken met lijnen. Wij hebben gelinieerde spiraalblokken in verschillende effen kleuren en met vrolijke prints. De spiraalblokken van het 123inkt huismerk koopt u bij ons altijd voor de allerlaagste prijs. Ook onze voordelige multipacks met 5 gelinieerde spiraalblokken bestelt u hier. Plaatst u uw bestelling vóór 23.59 uur? Dan heeft u de spiraalblokken de volgende dag al in huis!

1 - 23 van 23

Bestel verschillende soorten gelinieerde A4 spiraalblokken voor de laagste prijs

Gelinieerde spiraalblokken van A4-formaat zijn ideaal om al uw aantekeningen, notities, to-do-lijsten en ideeën op te schrijven. Gebruik een spiraalblok om uw gedachten op papier te zetten, georganiseerd te blijven en uw creativiteit de vrije loop te laten. De lijnen in het blok helpen u recht te schrijven. Zo vergroot u de leesbaarheid van uw geschreven teksten. Met markeerstiften kunt u vervolgens belangrijke informatie accentueren. Hiermee creëert u overzichtelijke notities en vindt u aantekeningen eenvoudig terug.

Het grote voordeel van een spiraalblok is de spiraalbinding. Door deze binding slaat u de pagina’s moeiteloos om en vindt u snel de juiste informatie. Bovendien legt u hierdoor gemakkelijk het spiraalblok open op uw bureau of tafel. Ideaal wanneer u aantekeningen wilt maken tijdens vergaderingen of colleges.

Of u een spiraalblok nou thuis, op kantoor, in de collegebanken of op school gebruikt: een gelinieerd A4 spiraalblok is onmisbaar.

Papierdiktes van gelinieerde spiraalblokken

Gelinieerde spiraalblokken zijn verkrijgbaar met verschillende papierdiktes. Hoe dikker het papier, hoe beter het bestand is tegen het doordrukken van inkt. Bovendien kreukt dik papier ook minder snel dan dun papier. Hierdoor blijven de pagina’s van uw spiraalblok langer netjes. Dit zijn de minimale papierdiktes die geschikt zijn voor uw schrijfwaren:
  • 60 grams papier: potloden
  • 70 grams papier: balpennen
  • 80 grams papier: vulpennen
  • 100 grams papier: markers en markeerstiften

Lijntjes spiraalblokken A4 in verschillende kleuren

In ons assortiment vindt u gelinieerde A4 spiraalblokken met kaften in verschillende kleuren, zoals zwart, blauw, groen en rood. Ook spiraalblokken met een vrolijke opdruk zijn bij ons verkrijgbaar.

Gelinieerde A4 spiraalblokken met 63 tot 160 vel

Onze A4 spiraalblokken met lijnen hebben diverse diktes. De schrijfblokken bevatten 63, 70, 80, 90, 100, 140 of 160 vel. Hoe meer aantekeningen u kwijt wilt in uw spiraalblok, hoe meer pagina’s u nodig heeft.

Spiraalblokken met lijnen in A4- en A4+-formaat

De meeste spiraalblokken met lijnen vindt u bij ons in standaard A4-formaat. Deze blokken hebben een afmeting van 21 x 29,7 cm. U kunt ook kiezen voor A4+ spiraalblokken. Deze zijn net wat groter dan standaard A4-formaat, zodat u meer ruimte heeft voor uw aantekeningen. De gelinieerde A4+ spiraalblokken in ons assortiment hebben een afmeting van 23 x 29,7 cm.

Gelinieerde spiraalblokken pagina’s uitscheuren

Wilt u graag uitgescheurde pagina’s bewaren in een ordner of een ringband? Dan raden wij u collegeblokken aan. Deze blokken zijn voorzien van handige perforatiegaten, zodat u eenvoudig een uitgescheurd vel in een map kunt opbergen. U hoeft hierdoor geen perforator te gebruiken. U kunt natuurlijk ook kiezen voor spiraalblokken in combinatie met showtassen. Deze insteekhoezen zijn voorzien van perforatiestroken met gaatjes, zodat u ze gemakkelijk in uw map plaatst.

Ook interessant voor u

Veelgestelde vragen

Wat is een spiraalblok?

In een spiraalblok schrijft u al uw ideeën, aantekeningen en to-do-lijsten op. Erg handig om thuis, op kantoor of op school te gebruiken. Een spiraalblok is voorzien van een spiraalbinding, waardoor u het blok gemakkelijk 360 graden openslaat. Hierdoor legt u het blok eenvoudig open op uw tafel of bureau. Bovendien slaat u zo de pagina’s snel om en vindt u moeiteloos de juiste notities terug.

Waar koop ik gelinieerde A4 spiraalblokken?

Bij 123inkt.nl koopt u de voordeligste A4 spiraalblokken met lijnen. Wij hebben een uitgebreid assortiment van gelinieerde spiraalblokken in diverse kleuren. Bestel een voordeelverpakking met 5 spiraalblokken van het 123inkt huismerk om het voordeligst uit te zijn.

Welk spiraalblok voor het schrijven met een vulpen?

Kies voor een spiraalblok met de minimaal papierdikte van 80 grams papier als u schrijft met een vulpen. Deze papierdikte voorkomt dat de inkt van uw vulpen doordrukt.

Hoe scheur ik netjes een vel uit een spiraalblok?

Door voorzichtig en geduldig een pagina uit uw spiraalblok te scheuren, voorkomt u dat u het vel beschadigt. Met de 123inkt huismerk spiraalblokken weet u zeker dat u moeiteloos een pagina uitscheurt. Deze voordelige blokken zijn namelijk voorzien van een handige perforatielijn. Dit verkleint de kans op beschadigingen nóg meer.


Heeft u nog vragen over het bestellen van gelinieerde A4 spiraalblokken? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.