123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

A5 collegeblokken

Hier bestelt u A5 collegeblokken met ruitjes. In ons assortiment vindt u verschillende kleuren en merken, zoals Leitz, Multo, Oxford en Clairefontaine. De geruite A5 collegeblokken zijn verkrijgbaar in verschillende papiergewichten, zo vindt u collegeblokken met 80 en 90 grams papier. Bestelt u voor 23.59 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis.

1 - 8 van 8

A5 collegeblokken met ruitjes kopen? Voor 23.59 uur besteld, is de volgende dag in huis!

Een geruit A5 collegeblok is een goed hulpmiddel voor studenten, professionals en creatieve geesten. De ruitjesindeling van deze A5 collegeblokken biedt talloze voordelen, waaronder:
  • Beter georganiseerd schrijven: de ruitjes helpen u om uw notities, berekeningen en tekeningen netjes op papier te zetten. Dit zorgt voor een overzichtelijke structuur.
  • Perfect voor wiskunde en statistieken: de ruitjesindeling is ideaal voor het maken van grafieken, diagrammen en andere wiskundige notaties.
  • Geschikt voor schetsen en ontwerpen: of u nu een architect bent die bouwplannen maakt of een kunstenaar die zijn ideeën wilt uitwerken, de ruitjes helpen u nauwkeurig te werken.
Bij ons kiest u uit een ruim assortiment A5 collegeblokken met ruitjes. Als u voor 23.59 uur uw bestelling plaatst, dan heeft u deze de volgende dag al in huis.

Het verschil tussen A5 en A5+ collegeblokken met ruitjes

De geruite A5 collegeblokken vindt u hier ook in het A5+-formaat. Het formaat A5 heeft een afmeting van 148 x 210 mm. Dit maakt het half zo groot als een vel A4-papier. Het is een handig formaat voor notities, schetsen en berekeningen. A5+ heeft aan de andere kant een afmeting van 158 x 220 mm. Dit betekent dat het iets langer en breder is dan standaard A5-papier. Het extra oppervlak biedt meer ruimte om te schrijven of tekenen, waardoor het ideaal is voor mensen die behoefte hebben aan net iets meer schrijfruimte.

Geruite A5 collegeblokken met verschillende gewichten

De A5 collegeblokken met ruitjespapier hebben een papiergewicht van 80 of 90 g/m². Hoe dikker het papier, des te minder het papier zal doordrukken. Als u bijvoorbeeld met dikke stiften een tekening of schets maakt, dan is 90 grams papier een betere keuze. De stift drukt bij dit papier minder door.

Handig om mee te bestellen

Veelgestelde vragen

Wat zijn A5 collegeblokken met ruitjespapier?

A5 collegeblokken met ruitjes zijn notitieblokken in het formaat van 14,8 x 21 cm. Deze zijn ideaal voor studenten en professionals. Het papier heeft kleine vierkante ruitjes, waardoor het makkelijk is om nette notities of wiskundige berekeningen op te schrijven. .

Kan ik de pagina’s van een geruit A5 collegeblok uitscheuren?

Ja, de pagina’s kunnen makkelijk worden uitgescheurd dankzij de geperforeerde randen. Om er zeker van te zijn dat u de pagina heel houdt, kunt u vaak de pagina vouwen op de perforatielijn. Zo scheurt u de pagina’s altijd goed af. Als uw collegeblok geen perforatielijn heeft, kunt u de pagina het beste dubbelvouwen op de rand en dan uitscheuren.

Heeft u nog vragen over het bestellen van geruite A5 collegeblokken? Bekijk dan onze 'Vraag en antwoord' pagina. Hier beantwoorden wij veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Dan helpt onze klantenservice u natuurlijk graag verder.