123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Labelprinters Brother

1 - 24 van 44

Bestel uw Brother labelprinter voordelig online

Met een veelzijdige labelprinter van Brother wordt het afdrukken van professionele labels makkelijker dan ooit. Een Brother labelprinter is er voor thuis of op kantoor. Zowel instapmodellen als een zeer uitgebreide (netwerk)labelprinter bestelt u bij 123inkt met de laagsteprijsgarantie. Ook voor alle Brother labels bent u op de juiste plek. Bij 123inkt bestelt u alle Brother labels online voor de beste prijs. U kunt kiezen uit originele labels van Brother en de voordelige labels van het 123inkt huismerk. Deze zijn er in dezelfde afmetingen als de originele labels en zijn van dezelfde, goede kwaliteit. Dat betekent nog goedkoper labels printen, zonder in te leveren aan kwaliteit.

Print uw Brother labels met eigen design

Uw Brother labelprinter maakt gebruik van een rol met thermische labels. Deze labels voor uw labelprinter van Brother zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Ze zijn ontworpen voor elk gebruik. Zo zijn er voorgestante Brother labels met het perfecte formaat voor adressen, mappen of CD's/DVD's. Dit maakt het makkelijk om de juiste Brother labels voor het beoogde gebruik te kiezen. Ook kleine, ronde labels zijn op rol verkrijgbaar. Natuurlijk kunt u de labels ook voor elke andere toepassing gebruiken en zijn er ook nog eens multifunctionele etiketten voor uw labelprinter van Brother te vinden. Met een groot assortiment Brother labels is er altijd een geschikt labelformaat te vinden. Naast deze voorgestante labelrollen, kunt u voor uw Brother labelprinter ook een rol met doorlopende papiertape bestellen. Dat betekent dat u etiketten print met een vaste breedte, maar de lengte van elk label zelf bepaalt door de tape achteraf af te snijden. Zo geeft uw Brother labelprinter u nog meer vrijheid om labels op maat te printen.

Het ontwerpen van Brother labels is heel eenvoudig. Iedereen die met een computer kan werken, kan de labelsoftware van Brother gebruiken. Deze software wordt meegeleverd bij de Brother labelprinter. Het programma, Brother P-touch Editor, maakt het mogelijk om de tekst en het design voor een label makkelijk in te voeren. Voordat u begint kunt u het formaat van een label selecteren, zodat u gelijk ziet hoe het eindresultaat eruit zal zien. Grote hoeveelheden gegevens of adressenlijsten kunnen rechtstreeks vanuit Excel worden geïmporteerd. Zo bespaart het printen van Brother labels voor uw post en pakketten u een hoop tijd. Ook het invoegen van een bedrijfslogo of andere afbeelding is mogelijk. U kunt uw etiketten een geheel eigen design geven met een lettertype, kader of stijl dat bij uw bedrijf past. Het resultaat: makkelijk professionele labels printen.

Een labelprinter van Brother is zowel thuis als op kantoor onmisbaar

De meestverkochte Brother labelprinter is de Brother QL-700. De Brother QL-700 is het instapmodel van Brother, maar is zeer compleet en veelzijdig. U heeft voor dit model keuze uit een groot aantal labelrollen; van adres- en verzendlabels tot kleine ronde stickers en doorlopende papiertape. 123inkt zorgt ervoor dat het printen van labels met de QL-700 heel voordelig wordt, door naast de originele Brother labels ook een goedkoop alternatief van het 123inkt huismerk aan te bieden. Net als de andere labelprinters van Brother wordt de QL-700 met labelontwerpsoftware geleverd. Hiermee print u eenvoudig en snel professionele labels. Deze labelprinter print in één kleur. Wilt u labels in twee kleuren printen, namelijk zwart en rood? Kies dan voor de Brother QL-800. De Brother QL-800 is het instapmodel in de serie tweekleurenlabelprinters.

Wilt u een labelprinter van Brother met wifi? Dan is de QL-710W of de QL-810W een goede optie. Deze labelprinters zijn verder hetzelfde als de QL-700 en QL-800, maar zijn dankzij de aansluiting op uw draadloze netwerk nog makkelijk in gebruik. Ook delen met collega's is makkelijker dan met een standaard Brother labelprinter. Ook deze labelprinters worden veelvuldig gebruikt op kantoor en werken met een zeer uitgebreid aanbod aan Brother labels. Naast deze populaire labelprinters voor thuis en kleine kantoren, is er ook voor de veeleisende zakelijke gebruiker een passende Brother label printer te vinden. Zo is de TD-2120N, een superuitgebreide netwerk labelprinter voor zakelijke gebruikers, direct te bestellen bij 123inkt. Alle labelprinters van Brother bestelt u met de laagsteprijsgarantie. En voor de goedkoopste labels kiest u daarbij natuurlijk voor het 123inkt huismerk.
Heeft u nog vragen over het bestellen van Brother labelprinters? Neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder!