123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Verpakkingstape

Op deze pagina vindt u transparante en bruine verpakkingstape, waarschuwingstape en tapedispensers. Koop de juiste maat en sluit pakketten op efficiënte wijze. U bestelt extra voordelig door te kiezen voor ons huismerk.
1 - 0 van 0

Verpakkingstape

Koop voordelige verpakkingstape voor elke toepassing!

Met verpakkingstape sluit u pakketten en (verzend)dozen goed af. De tape is dus onmisbaar wanneer u goederen verzendt in een pakketje. Daarnaast komt het ook goed van pas wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen en dozen wilt dichtmaken.

Verschillende soorten verpakkingstapes

Verpakkingstape is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Hieronder leggen wij de verschillen uit:
  • Bruine verpakkingstape 
    Dit is oplosmiddelvrije PP-tape, geschikt voor lichte tot middelzware pakketten. Dankzij de bruine kleur is de gleuf van de doos onzichtbaar.
  • Transparante verpakkingstape
    Dit is doorzichtige PP-tape, perfect voor pakketten waarvan de bedrukking zichtbaar moet blijven. Daarnaast gebruikt u deze tape ook voor het opplakken van retourlabels. Dankzij de transparante kleur blijft de streepjescode zichtbaar.
  • Scheurbare verpakkingstape
    Deze tape heeft een sterke hechtkracht. U gebruikt deze tape zonder schaar en u scheurt het makkelijk af.
  • Ecologische verpakkingstape
    Dit is een milieuvriendelijke tape, ook wel bekend als ‘papieren verpakkingstape’, gemaakt van gerecyclede materialen. U scheurt het makkelijk met de hand af.

Bespaar met verpakkingstape van ons 123inkt huismerk

In onze webshop kiest u uit verschillende soorten verpakkingstape van bekende merken als Tesa en 3M. Wilt u nog meer besparen? Kies dan voor bruine of transparante verpakkingstape van ons 123inkt-huismerk.

Bestel een tapedispenser mee

Met een tapedispenser maakt u snel pakketten dicht. De handdozensluiter bevordert een effectieve werkwijze. U hoeft niet meer tape af te knippen of het begin van de rol te zoeken. Daarnaast ligt hij goed in de hand en snijdt u plakband op de juiste lengte af.

Waarschuwingstape voor verschillende toepassingen

Naast verpakkingstape bestelt u hier ook waarschuwingstape. Deze is geschikt om zowel binnen als buiten gebieden te markeren op vloeren en deuren. De kleurencombinaties rood-wit en geel-zwart laten de waarschuwingstape goed opvallen. Daarnaast bieden wij ook waarschuwingstape aan, waarmee u de breekbaarheid van de inhoud aanduidt. Voor internationale zendingen is er verpakkingstape met de melding ‘breekbaar’ in verschillende talen.

Veelgestelde vragen

Welke verpakkingstape is het beste om dozen dicht te plakken?

Dit is afhankelijk van uw voorkeur. Wilt u alles zichtbaar houden? Gebruik dan transparante verpakkingstape. Is dit minder belangrijk? Kies dan voor bruine verpakkingstape. Op 123inkt.nl heeft u een ruime keuze aan tapes met laagsteprijsgarantie.

Hoe gebruik ik verpakkingstape op efficiënte wijze?

Met een tapedispenser. Deze houder ligt goed in de hand en zorgt ervoor dat u tape op de gewenste lengte afsnijdt.

Waar kan ik goedkope verpakkingstape kopen?

Bij 123inkt.nl. Dankzij onze laagsteprijsgarantie bestelt u verpakkingstape tegen scherpe prijzen. Wilt u nog meer besparen? Kies dan voor verpakkingstape van het 123inkt-huismerk.


Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze Vraag en antwoord pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.