123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Etuis

Dankzij een etui hoeft u nooit meer op zoek naar kleine losse items onderin uw tas. Wij verkopen speciale schooletuis en verschillende mesh-etuis voor onderweg. Kies uw favoriet en koop hem eenvoudig online.

1 - 0 van 0

Etuis

Bestel nu uw nieuwe etui online!

Etuis zijn in veel verschillende maten en kleuren beschikbaar. Bij ons vindt u mesh etuis, welke geschikt zijn om verschillende losse accessoires zoals opladers, reisdocumenten of kleine papieren goed op te bergen. Mesh is een gaasachtige maar toch stevige stof, waardoor u altijd precies ziet wat er in het etui zit. Ook is mesh brandwerend en scheurbestendig. Zo weet u zeker dat al uw documenten en accessoires veilig zijn opgeborgen. Als u cosmetica of andere vloeistoffen mee wil nemen, hebben wij verschillende waterafstotende etuis. Hierin neemt u gemakkelijk kleine flesjes zeep of shampoo mee. Ideaal voor op reis!

Daarnaast vindt u bij ons ook schooletuis, welke geschikt zijn voor het meenemen van pennen, potloden, gummen en ander schrijfgerei. Ritssluitingen zorgen ervoor dat alles in het etui blijft en u niet meer door uw tas hoeft te graven op zoek naar een pen. Kies voor een etui met een of meerdere vakken, afhankelijk van waar u het etui voor gaat gebruiken.

Kies voor een klassiek zwart of transparant etui, of ga juist voor een opvallende kleur of design. Wij hebben een breed assortiment, waardoor er voor ieder wat wils is!

Heeft u vragen over het bestellen? Bekijk onze ‘Vraag en antwoord’ pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.