123inkt - Printerinkt en Toner Cartridges - Homepage logo
123inkt.nl
Nieuw Walden 56-64
1394 PC Nederhorst den Berg
Telefoon: 0294-787123
E-mail: informatie@123inkt.nl 
Vragen: 123inkt.nl/help
meer dan 4 miljoen klanten! Sinds 2010 lid van Thuiswinkel Waarborg

Beste Webwinkel van Nederland

Nu ook de goedkoopste kantoorartikelen

Winkelwagentje

Aantal Product
Geen producten
Totaal: € 0,00
(Incl. 0% btw)
Laagsteprijsgarantie!

Populaire producten

Plakband

Bent u op zoek naar standaard plakband en een bijpassende plakbandhouder? Of heeft u plakband nodig voor een specifiek doel? Wij verkopen plakband in verschillende soorten en maten én voor de laagste prijs.

1 - 0 van 0

Plakband

Plakband kopen in alle soorten en maten

Dingen vastplakken, inpakken, repareren of markeren: met plakband is het allemaal mogelijk. Bij ons koopt u plakband met een grote of kleine kern. Voor beide varianten hebben wij uiteraard ook de geschikte plakbandhouder in ons assortiment. Daarnaast verkopen wij vele andere soorten: denk bijvoorbeeld aan extra smal of breed plakband en tweezijdig plakband.

Het beste plakband

Een rol plakband ligt in elk huishouden én kantoor wel in de la. Wie gebruikt het nu niet om cadeaus in te pakken, verpakkingen dicht te plakken of papieren op te hangen? Bovendien is simpel plakband helemaal niet duur, dus is het handig om altijd een rolletje bij de hand te hebben. Wij verkopen onder andere 3M en Tesa plakband, maar bieden u altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding met ons 123inkt plakband.

Speciaal plakband voor het zwaardere werk

Naast de rol plakband zoals u hem kent, bieden wij een groot assortiment overig plakband. Denk bijvoorbeeld aan dubbelzijdig plakband en inpak plakband speciaal voor de pakketpost. Op zoek naar plakband voor het zware werk? Bekijk dan ook de veelzijdige ducttape. Dankzij de sterke kleefkracht repareert u hiermee buiten én binnen allerlei gaatjes of plakt u dozen stevig dicht.

Bevestig uw objecten met plakband

Wist u dat u niet per se gaatjes hoeft te boren voor het ophangen van bijvoorbeeld schilderijen of ornamenten? Er bestaat ook speciaal plakband voor op de muur! Met montage plakband hangt u alles op zonder de muur te beschadigen. Dit plakband is voor diverse ondergronden verkrijgbaar. Voor lichtere objecten, zoals posters, kunt u ook kleefpads gebruiken. Deze plakt u op de hoeken van de poster of foto en bevestigt u zo eenvoudig aan de wand.

Creatief met gekleurd plakband

Tot slot is gekleurd plakband bij uitstek geschikt voor al uw creatieve projecten. Met behulp van magnetisch plakband trekt u bijvoorbeeld strakke lijnen op een magneetbord of creëert u vakken in diverse kleuren. En kent u washitape al? Dit vrolijk gekleurde plakband met leuke printjes is ideaal voor het inpakken van cadeaus of als decoratie in bullet journals en agenda’s. Bij het knutselen is ook gekleurde textieltape een leuke toevoeging.

Veelgestelde vragen

Wat is het beste plakband?

Dat hangt ervan af waar u het plakband voor wilt gebruiken. Voor de meeste toepassingen in huis of op kantoor is standaard plakband voldoende, bijvoorbeeld van het voordelige 123inkt huismerk. Voor serieuzere toepassingen, bijvoorbeeld tijdens het klussen, bestaan allerlei specifieke soorten plakband. Bekijk daarvoor het ruime assortiment op 123inkt.nl.

Hoe plakt plakband?

Plakband bestaat uit plastic met een kleefstof aan de onderzijde. De kleefstof bevat synthetische hars, die ervoor zorgt dat het plakband plakt. Tijdens het aanbrengen is de kleefstof heel heet, maar daarna wordt deze direct gekoeld. Hierdoor ontstaat het plakkerige laagje van plakband.

Hoe kunt u plakband verwijderen?

Met een mengsel van water en schoonmaakazijn komen veel plakbandresten al los. U kunt ook een speciale stickerverwijderaar kopen. Meer oplossingen voor het verwijderen van plakband leest u in het 123schoon helpcentrum.

Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, is morgen al in huis! Heeft u nog aanvullende vragen over het bestellen? Bekijk onze 'Vraag en antwoord' pagina eens. Hier worden veelgestelde vragen beantwoord. Natuurlijk helpt ook onze klantenservice u graag even verder.